Fira renova el seu distintiu de sostenibilitat turística Barcelona Biosphere

Fira de Barcelona ha rebut un any més el distintiu de “Compromís per a la Sostenibilitat Turística Destinació Barcelona Biosphere” per la seva contribució a promoure un turisme sostenible, responsable i de qualitat a la ciutat. El segell, que va obtenir per primera vegada el 2020, està impulsat per l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de la Cambra de Comerç i Turisme de Barcelona.

Avalat per la certificació internacional Biosphere de l’Institut de Turisme Responsable (ITR), aquest distintiu reconeix aquelles empreses compromeses amb la sostenibilitat turística i que impulsen una gestió respectuosa amb el medi ambient, el desenvolupament econòmic i social de la ciutat i la millora del patrimoni cultural, condicions laborals i equitat de gènere.

A més d’aquest segell, Fira compta amb la ISO 14001, la certificació internacional més reconeguda en matèria de gestió ambiental, i s’ha adherit a la iniciativa “Net Zero Carbon Events” del Consell Mundial de la Indústria dels Esdeveniments (JMIC). També forma part d’una xarxa de més de 1.100 entitats que integren el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat de l’Ajuntament de Barcelona per fer una ciutat més habitable, eficient i sostenible.

Barcelona, 28 de juny de 2022