Fira de Barcelona se suma al projecte social Cheers4U

Fira de Barcelona ha participat a la primera edició de team building solidari Cherrs4U. Es tracta d’una iniciativa que té com a objectiu recaptar fons per a la Fundació Icaria Iniciatives Socials que treballa per fer realitat els somnis de persones amb discapacitat intel·lectual.

En total, més de 400 persones de diferents empreses, entre elles Fira de Barcelona, ​​han participat en aquesta jornada celebrada al Circuit de Barcelona-Catalunya el passat 4 d’octubre. Dividits per equips, han realitzat proves i activitats d’estratègia, habilitat, coneixement i empatia.

La iniciativa, a més de recaptar fons per a la fundació, també va servir per formar i promocionar a persones amb discapacitat intel·lectual en llocs laborals de l’àmbit dels serveis i l’organització d’esdeveniments.

La col·laboració de Fira de Barcelona en aquest projecte solidari s’emmarca dins de les iniciatives que promou la institució en el marc de la seva responsabilitat social corporativa i la seva ferma aposta per assumir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Barcelona, ​​octubre de 2019