Fira de Barcelona s’incorpora al Compromís Biosphere per promoure la sostenibilitat i el turisme responsable

Fira de Barcelona s’ha adherit al Compromís de Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere que reconeix a aquelles empreses que aposten per una gestió responsable i respectuosa amb el medi ambient, la cultura, les condicions laborals, la igualtat de gènere i la seva contribució social i econòmica.

La iniciativa, promoguda per l’Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració de la Cambra de Comerç i Turisme de Bacelona, engloba el certificat Biospere, distintiu internacional que atorga l’Instituto de Turismo Responsable. Amb la incorporació de Fira de Barcelona ja són 198 les empreses de l’àmbit turístic que s’han adherit al Compromís Barcelona Biosphere, que té com a objectiu aconseguir que la ciutat es converteixi en una destinació sostenible, estenent les bones pràctiques a tot tipus d’empreses de serveis, productes i equipaments turístics. Fira, a més, passa a formar part d’una xarxa de més de 1.000 entitats que integren actualment el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat de l’Ajuntament de Barcelona.

El director general de Fira de Barcelona, ​​Constantí Serrallonga, ha mostrat la seva satisfacció per sumar-se a aquesta iniciativa perquè “va en línia amb la nostra aposta pel desenvolupament sostenible de la nostra activitat firal, la creació de valor social i la generació de riquesa i benestar en Barcelona i el seu entorn. Així mateix, reforça encara més la nostra voluntat d’assumir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) aprovats per l’ONU en el marc de l’Agenda 2030, i de contribuir a una ciutat líder en la lluita contra el canvi climàtic i en promoure un turisme sostenible i de qualitat”. Per al regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé, la incorporació de Fira al Compromís Biosphere “és una bona notícia perquè sumem un dels grans motors de l’activitat econòmica de la ciutat”.

Barcelona, ​​noviembre 2019