Fira de Barcelona cedeix el palau 7 de recinte de Montjuïc per acollir persones en situació vulnerable durant l’actual crisi sanitària

L’espai habilitat al palau 7 (Victòria Eugènia) del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona per a persones en situació vulnerable ha obert amb 225 places inicials, que pot ampliar-se fins a un miler. D’aquesta manera, la institució firal ha posat a disposició de l’Ajuntament de Barcelona aquestes instal·lacions d’acord amb la seva intenció de contribuir en tot allò necessari davant la difícil situació generada pel Covid-19.

El director general de Fira de Barcelona, ​​Constantí Serrallonga, ha destacat que “assumim més que mai el nostre compromís amb la ciutat en aquesta situació excepcional i posem a disposició d’institucions i entitats les nostres instal·lacions per ajudar en tot el que sigui necessari per pal·liar els efectes de la pandèmia”.

Així mateix ha posat en valor “la feina i esforç dels equips de les diferents institucions, entitats i proveïdors que han habilitat en temps rècord aquest espai cedit per Fira”.

L’espai habilitat al palau 7, de 6.000 m2 de superfície, s’ha muntat amb la cooperació de l’Ajuntament de Barcelona, ​​Creu Roja, la Unitat Militar d’Emergències conjuntament amb l’Exèrcit de Terra, Bombers de Barcelona, ​​Guàrdia Urbana de Barcelona i Fira de Barcelona. Compleix amb tots els protocols de seguretat dissenyats per les autoritats sanitàries i garanteix tots els serveis d’alimentació, seguretat i higiene.

A més, Fira de Barcelona i Endesa han arribat a un acord perquè la companyia elèctrica subministri gratuïtament tota l’energia necessària (il·luminació i climatització) per garantir al màxim el benestar dels usuaris d’aquest espai.

Barcelona, ​​març de 2020