Fira de Barcelona impulsa a partir d’aquest setembre l’activitat presencial amb esdeveniments de referència

Després del parèntesi estival, Fira de Barcelona Fira de Barcelona reprèn aquest setembre la seva activitat presencial amb totes les mesures de seguretat i amb l’objectiu de contribuir a la reactivació econòmica i social. El calendari de l’últim quadrimestre de l’any inclou el retorn d’importants esdeveniments professionals i dirigits al públic general, que són referents en el seu sector com Expoquimia, Automobile Barcelona, ​​Saló Nàutic, Caravaning, Gastronomic Forum Barcelona, ​​Bizbarcelona i Saló de l’Ocupació, Smart City Expo World Congress, BBConstrumat, Piscina & Wellness Barcelona i IBTM World, entre d’altres.

En total, estan previstos més de 40 salons, congressos i esdeveniments diversos que tindran lloc en els recintes de Montjuïc i Gran Via, adaptats al context actual. L’agenda arrenca el proper 14 de setembre amb els salons Expoquimia, Equiplast i Eurosurfas, les principals trobades de la indústria química, del plàstic i el tractament de superfícies, seguits de IAAPA Expo Europe, l’esdeveniment líder del sector de l’oci i les atraccions que se celebrarà l’última setmana d’aquest mes.

Una de les grans cites d’aquesta tardor serà Automobile Barcelona, ​​que s’organitza del 30 de setembre al 10 d’octubre amb la presència de grans marques del sector. Tampoc faltaran a l’octubre les noves edicions del Saló Nàutic, el més important d’Espanya en nàutica esportiva i d’esbarjo, i Caravaning amb les últimes novetats en caravanes i autocaravanes. Destaquen també aquest mateix mes Gastronomic Forum Barcelona que reunirà grans xefs, empreses i professionals de l’alimentació, Swab, Manga Barcelona; i ja al novembre Bizbarcelona i el Saló de l’Ocupació enfocats a la reactivació econòmica i l’emprenedoria, Handmade Festival, Expo Sports i el saló Ocasión, entre d’altres.

En l’àmbit professional, cal ressaltar la celebració de Smart City Expo World Congress, cimera internacional sobre ciutats intel·ligents, Barcelona Building Construmat que tindrà lloc conjuntament amb Piscina & Wellness Barcelona, ​​el Congrés Mundial d’Hospitals (IHF Barcelona), Cosmetorium, Efintec i IBTM World, entre d’altres esdeveniments.

El calendari del segon semestre del 2021 incorpora així mateix novetats com Tomorrow.Mobility World Congress, nou esdeveniment dedicat a la mobilitat urbana; i PUZZLE X, el primer fòrum mundial sobre Frontier Materials enfocat en els Objectius de Desenvolupament Sostenible, que se celebraran amb Smart City Expo.

Motor econòmic i social
Segons el director general de Fira de Barcelona, ​​Constantí Serrallonga, “cal posar en valor la importància d’impulsar en el context actual l’activitat presencial per ajudar a reactivar i internacionalitzar els negocis de grans i petites empreses i de professionals de tots els sectors, amb l’objectiu de ser, ara més que mai, motor de la recuperació econòmica i social”. Ha subratllat “la rellevància del calendari firal de l’últim quadrimestre de l’any que contribueix a la progressiva normalització de l’activitat amb la mirada posada en un 2022 en el qual es preveuen grans esdeveniments”.

Fira de Barcelona complementa la seva activitat amb plataformes digitals, adoptant totes les mesures de seguretat i prevenció recollides en el protocol elaborat amb l’assessorament de l’Hospital Clínic de Barcelona. La institució, així mateix, compta amb el distintiu Safe Travels, el primer segell mundial en matèria de seguretat sanitària per a viatges i turisme que concedeix el World Travel Tourism Council (WTTC), el Consell del Viatge i el Turisme.

Barcelona, 6 de setembre de 2021

Àrea de Comunicació

93 233 26 59

sbilurbina@firabarcelona.com