Fira de Barcelona coorganitza per primera vegada la Doha Jewellery and Watches Exhibition

El principal saló de joieria, pedres precioses i rellotgeria del Golf Pèrsic, la Doha Jewellery and Watches Exhibition (DJWE), inaugurarà la seva onzena edició el proper 25 de febrer i comptarà per primera vegada en la seva història amb la col·laboració de Fira de Barcelona en la organització. Així ho han anunciat aquest matí la Qatar Tourism Authority (QTA) i qMedia durant una roda de premsa celebrada al Qatar National Convention Centre de Doha que serà també la seu del saló.

En la seva pròxima cita, la DJWE ocuparà prop de 20.000 m2 de superfície d’exposició i mostrarà les joies, gemmes i rellotges de més de 500 firmes. L’esdeveniment ofereix als visitants l’oportunitat de descobrir les peces més luxoses elaborades per les principals especialistes del món. Per dotar el certamen d’una major espectacularitat, enguany se celebraran unes desfilades en què els expositors mostraran a la passarel·la les seves millors peces, algunes d’elles primícies mundials.

Ricard Zapatero, director de Negoci Internacional de Fira de Barcelona, ha destacat que “la nostra participació a la DJWE és de gran importància per a Fira ja que reforça el nostre paper internacional en el sector. Creiem que es tracta d’esdeveniment clau que continuarà creixent en els propers anys i es convertirà en un actiu important del calendari d’exposicions contribuint fortament a la consolidació de Qatar com a destinació d’esdeveniments internacionals . Estem molt agraïts als nostres socis per haver confiat en nosaltres per a aquest projecte“.

La col·laboració de Fira a la DJWE s’emmarca dins de l’estratègia del govern qatarià de potenciar el país com a centre mundial del comerç de luxe i com a destinació de turisme de negocis. Hamad Alabdan, director d’esdeveniments de la QTA, s’ha mostrat convençut que “el saló reunirà de nou als joiers més famosos del planeta i als rellotgers de més prestigi juntament amb visitants i compradors potencials tant de la regió com d’altres parts del món. Cada nova edició confirma que no estem sols davant d’un esdeveniment brillant sinó davant una excepcional plataforma que reuneix els millors professionals de la indústria i clients de tot el món“.

Estratègia d’internacionalització
La participació de Fira en la DJWE s’emmarca dins l’estratègia d’internacionalització de la institució firal barcelonina. Es tracta del segon esdeveniment internacional celebrat a Catar en què Fira de Barcelona aporta la seva experiència i coneixement en el sector de l’organització d’esdeveniments i congressos, després de l’anunci fa dues setmanes de la coorganització del Qatar Motor Show, principal cita del motor a la regió.

Barcelona, 3 de febrer de 2014