Fira de Barcelona acull el congrés HP ETSS 2015

Des d’avui i fins al 6 de febrer se celebra HP ETSS, un dels esdeveniments corporatius organitzats per Hewlett Packard a Europa. Congrega al recinte de Gran Via professionals del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).

Durant el congrés HP ExpertOne Technology & Solutions Summit (ETSS), socis i proveïdors de la companyia americana poden conèixer les últimes novetats en productes, serveis i solucions tecnològiques en Big Data, infraestructura convergent, mobilitat, seguretat i gestió de riscos.

En total, s’organitzen al voltant de 200 sessions de treball, debats i demostracions, així com 70 tallers experimentals. Un complet programa que serveix també per compartir experiències entre experts d’HP i professionals TIC.

L’HP ETSS celebra enguany la seva edició d’hivern a Fira de Barcelona per tercera vegada consecutiva. A més, la multinacional també ha escollit el recinte de Gran Via per albergar dues convocatòries (2013 i 2014) de l’HP Discover, el seu principal esdeveniment corporatiu a Europa.

Barcelona, febrer de 2015