Fira de Barcelona acollirà UBEAT Live, festival d’entreteniment per a la generació Z

Barcelona acollirà a partir d’aquest estiueig un gran festival d’entreteniment per a la generació Z, UBEAT Live, organitzat per Grup MEDIAPRO. El nou certamen se celebrarà entre l’1 i el 3 de juliol al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona i comptarà amb competicions d’eSports, esdeveniments a càrrec de creadors de continguts, el millor freestyle, música, art urbà i moltes altres activitats, en un esdeveniment únic a Europa amb vocació d’expansió internacional.

L’objectiu d’UBEAT Live és donar resposta a la demanda de les noves generacions de consumidors de la generació Z i que fins al moment no comptaven amb un gran esdeveniment físic periòdic que reunís les millors competicions oficials, professionals i continguts de les seves grans aficions. Al recinte de la Gran Via, i amb una mateixa entrada, els visitants podran gaudir de competicions professionals d’eSports incloent la final de la VALORANT Regional League Spain: Rising MediaMarkt Intel i una jornada de la Superlliga de League of Legends.

A més, el certamen comptarà amb dues parades de l’USN World Summer Cup de freestyle, la competició internacional de hip hop improvisat que se celebrarà per segon any consecutiu a Espanya.  El divendres 1 i el dissabte 2 de juliol, el recinte de Gran Via acollirà els millors MC’s – nom amb el qual es coneix els especialistes en aquesta disciplina- d’Espanya i Llatinoamèrica competint pel títol.

Creadors de continguts, música i més
L’oferta d’UBEAT Live es completarà amb la presència d’alguns dels creadors de continguts més populars, que duran a terme trobades amb els seus seguidors. Entre ells destaca la presència d’Ibai Llanos, el popular streamer bilbaí, que participarà en el classificatori d’Espanya de la Balloon World Cup, el Mundial de Globus, creat per Llanos i el jugador del F.C. Barcelona, Gerard Piqué, inspirat en un joc en el qual els competidors han d’aconseguir que el globus toqui el terra sense que el seu rival pugui impedir-ho.

El programa d’UBEAT Live es completarà amb el campionat d’Espanya de Hado, el primer esport d’equip de realitat augmentada del món en el qual els jugadors han d’evitar durant 80 segons boles d’energia virtuals llançades per l’equip contrari; concerts; sessions d’art urbà en directe a càrrec d’artistes com Ricardo Cavolo; espais de fanzone amb els equips d’eSports i altres activitats que s’anunciaran al llarg de les pròximes setmanes.

UBEAT Live compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i de Fira de Barcelona

Barcelona, 7 d’abril de 2022

Josep M Berengueras
608 717 404
jmberengueras@mediapro.tv

Folc Lecha
932 333 555
flecha@firabarcelona.com