Fira coorganitza de nou la Doha Jewellery and Watches Exhibition

Fira de Barcelona coorganitza per segona vegada, juntament amb el patronat de Turisme de Qatar i q.Media, la Doha Jewellery and Watches Exhibition (DJWE), el saló de referència del sector de la joieria, les pedres precioses i la rellotgeria de l’Orient Mitjà. Se celebra del 24 al 28 de febrer al Centre de Convencions de Doha.

En aquesta edició, reuneix l’oferta de prop de 500 firmes que mostren peces luxoses elaborades pels principals especialistes del món. Entre les marques participants figuren Bulgari, Gucci, Australian Pure Pearl, Chopard, Montegrappa, Davidoff, Bentley, Fabio Fanfani Company, Vogard, Christian Dior, Jaipur Gems & Diamantaires, Mouaward o l’empresa espanyola Carrera i Carrera.

La col·laboració de Fira a la DJWE s’emmarca en l’estratègia de negoci internacional de la institució, que contempla l’organització de certàmens i activitats en altres països, a més de promoure la presència d’empreses espanyoles a l’exterior, proporcionar serveis a altres recintes i exercir de consultoria sobre gestió d’instal•lacions.

Barcelona, febrer de 2015