El saló per als professionals de l’estètica i la perruqueria

Cosmobelleza, el saló de l’estètica i la perruqueria de referència a Espanya, torna del 8 al 10 de març al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. El certamen, que compleix el seu 20 aniversari, reunirà les principals marques nacionals i internacionals del sector i comptarà amb la col·laboració de reconeguts professionals.
Com a novetats, enguany s’amplia l’espai dedicat a formació amb 5.000 m2 destinats a ponències, tallers, masterclasses i shows que mostraran l’últim en estètica i perruqueria. Per la seva banda, les ungles seran protagonistes en aquesta edició amb un espai propi on els professionals podran trobar totes les novetats i productes per donar resposta a una creixent demanda.
A més, Cosmobelleza 2014 oferirà un seminari de coaching de la mà d’Oscar Guinea, un dels especialistes més destacats del país. En la passada edició, l’esdeveniment va reunir 85.000 visitants, el 20% dels quals eren internacionals, procedents sobretot de França, Alemanya, Estats Units, Rússia i la Xina.
Barcelona, març de 2014