El president d’ACAVe, Martí Sarrate, nomenat nou president de B-Travel

El president de l’Associació Corporativa d’Agències de Viatges Especialitzades (ACAVe) i director general de Central de Viajes i Juliatours del Grup Julià, Martín Sarrate, ha estat nomenat pel Consell d’Administració de Fira de Barcelona president del comitè organitzador de B-Travel, el saló especialitzat en turisme d’experiències, que tindrà lloc del 27 al 29 de març al recinte de Montjuïc.

Sarrate, que és enginyer tècnic químic i col·legiat tècnic de turisme, compta amb una dilatada trajectòria de més de 35 anys en diferents àrees de gestió turística i ha estat guardonat amb la Medalla al Mèrit Turístic de la Generalitat de Catalunya. Des de l’any 2013 presideix ACAVe, l’associació més representativa d’Espanya amb més de 550 associats i al voltant de mil punts de venda.

Martí Sarrate afirma que “afronto aquesta responsabilitat amb gran il·lusió i amb l’objectiu de contribuir amb la meva experiència a incrementar el grau d’internacionalització d’aquest saló referent sectorial, així com augmentar el nombre d’agències de viatges i operadors presents”. El nou president assenyala que
“B-Travel s’ha de consolidar a partir d’aquesta edició com la major agència de viatges per al gran públic en què els visitants trobin les millors ofertes i promocions i, alhora, puguin viure grans experiències en el moment de preparar les seves vacances”.

Sarrate substitueix en la presidència del comitè organitzador de B-Travel a l’empresari Jordi Clos, que ha estat al capdavant del saló des de l’any 2005.

Fira de Barcelona ja prepara la propera edició de B-Travel, que presentarà de nou les experiències viatgeres de diverses destinacions nacionals i internacionals, així com d’agències de viatges, hotels, navilieres especialitzades en creuers, càmping i turisme rural, companyies de transport, turisme industrial, turisme enogastronòmic i empreses de productes i serveis turístics.

L’oferta del B-Travel 2020 girarà al voltant de sis àrees relacionades amb el tipus d’experiència que vulgui viure el visitant en el seu viatge. Així, B-Travel comptarà amb B-Delicious, en què hi haurà degustacions i showcookings de cuina regional espanyola i internacional; B-Happy, per a viatges en família, creuers i wellness; B-Culture, viatges relacionats amb l’art, la història i la cultura; B-Special, de turisme de compres i nou luxe; B-Adventure, turisme esportiu i d’aventura; i B-Industrial, rutes de zones amb ampli llegat històric-industrial.