El més nou en creació de botigues on line a l’e-Show

Els líders del comerç electrònic i el màrqueting on line es donen cita a l’eShow Barcelona 2014, fira internacional de negocis a Internet que se celebra al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona el 12 i 13 de març. Durant l’esdeveniment es presenten les últimes tendències en creació i disseny de botigues on line.
També es realitzen diversos fòrums de debat en què participen les principals ecommerce del país per intercanviar experiències amb el públic. Alguns dels aspectes que s’aborden són, per exemple, logística, mètodes de pagament, cloud, SEO/SEM, analítica web, performance, eMail màrqueting, màrqueting mòbil, aplicacions, xarxes socials, etc.
El comerç electrònic continua creixent a Espanya superant els 12.000 milions d’euros, segons els organitzadors de l’esdeveniment. S’espera que durant 2014 l’activitat comercial a través d’Internet al nostre país experimenti un creixement del 25%, arribant als 15.000 milions d’euros. També augmenta un 16,8% el nombre de persones que han comprat, com a mínim un cop al mes per Internet i cada vegada és més freqüent l’adquisició de productes i serveis a través de dispositius mòbils.
Barcelona, març de 2014