EIBTM, la major fira del món en turisme de negocis

El recinte de Gran Via acull, del 18 al 20 de novembre, una nova edició de l’EIBTM, la cita més important del món dedicada a la indústria de viatges de negocis, congressos i incentius. L’organització calcula que el saló, que espera atraure la visita de 15.000 professionals, genera un impacte de 40 milions d’euros en l’economia de Barcelona.

EIBTM presenta l’oferta de 3.000 empreses de 150 països amb la presència d’agències de viatges, operadors turístics, centres de congressos i convencions, cadenes hoteleres, empreses de serveis i organitzadors d’esdeveniments internacionals.

El certamen potencia aquest any el sector del turisme de negocis a Espanya, obrint per primera vegada el seu prestigiós programa de Hosted Buyers a compradors espanyols per promoure les reunions amb proveïdors internacionals i també nacionals. A més, ha organitzat un programa de conferències i sessions en castellà amb la col•laboració de MPI Spain i ICCA Iberia Chapter.

Entre altres novetats d’aquesta convocatòria, destaquen la Zona d’Innovació on es mostren les millors solucions tecnològiques i serveis per a esdeveniments i l’espai dedicat a la Sostenibilitat. També ressalta el complet programa formatiu que inclou conferències i seminaris per analitzar les noves tendències del sector i que compta amb la participació d’empreses líders i experts de tot el món.

El saló, organitzat per Reed Travel Exhibitions, va arribar a Barcelona el 2004 i des de llavors ha contribuït a promoure la ciutat, Catalunya i Espanya com a destinació turística de negocis. Segons la International Congress and Convention Association (ICCA), Barcelona és la ciutat líder mundial que més delegats de congressos ha rebut el 2013 amb 123.000 assistents en 179 esdeveniments.

Barcelona, novembre de 2014