Barcelona Meeting Point dedica un espai de negoci a la Xina

Fira de Barcelona acull la 17º edició de Barcelona Meeting Point, el saló immobiliari internacional, que tindrà lloc del 23 al 27 d’octubre en el recinte de Montjuïc. Aquest any, com a novetat, destaca la creació d’un nou clúster -el Xina Meeting Point- un espai exclusiu de negocis destinat a posar en contacte al sector immobiliari espanyol amb inversors i agents de la propietat xinesos. 
El saló, que consta de tres parts diferenciades: el Saló Professional Internacional, el Saló Gran Públic i el Symposium Internacional, torna a oferir un espai centrat al mercat rus, el Russian Meeting Point, que arriba la cinquena edició, i un àmbit dedicat en exclusiva als agents de la propietat. Una altra novetat d’aquesta edició és la celebració del Congrés Internacional de Fons d’Inversió, que comptarà amb la participació dels principals fons d’inversió internacionals.
Barcelona Meeting Point ofereix la possibilitat de contactar amb els professionals més rellevants del sector, conèixer les millors oportunitats d’inversió, aconseguir finançament per a un projecte, conèixer les últimes tendències de la indústria immobiliària, etc.
Barcelona, 11 d’octubre de 2013