Barcelona Games World, experiència 100% gamer

Call of Duty: Black Ops III, Counter Strike: Global Ofensive, League of Legends, Pokémon, FIFA 16 i 17, PES 2016, Uncharted 4, Splatoon i Super Smash Bross… Els seguidors dels e-sports tenen una cita ineludible, del 6 al 9 d’octubre, al Barcelona Games World (BGW), el nou saló organitzat per Fira de Barcelona i l’Associació Espanyola de Videojocs (AEVI). Presenta les novetats de la temporada i acull nombrosos campionats de les principals marques, batalles de YouTubers, desfilades de cosplay i molta música.
Amb més de 1.000 terminals instal·lades, els assistents al certamen tenen l’oportunitat de conèixer i provar els nous videojocs de marques com Activision, Badland Games, Bandai Namco Entertainment, Electronic Arts, GAME, Koch Media, Microsoft Xbox, Nintendo, Sony Interactive Entertainment Espanya, 2K, Wargaming o Warner. També poden gaudir de grans competicions com les de la Lliga PlayStation, l’GAME E-sports o la Lliga de Videojocs Professional (LVP), on jugaran equips aficionats i professionals que optaran a premis de fins a 15.000 €.
A la zona Retrobarcelona s’exhibeixen més de 50 arcades clàssics i tindran lloc tornejos de Super Mario Kart, Super Street Fighter II Turbo i Windjammers. A més, s’organitzen altres propostes com batalles de YouTubers, desfilades cosplay i actuacions musicals de la mà dels 40 Principales. El BGW compta també amb la presència de tres estrelles del món dels videojocs: Katsuhiro Harada (saga Tekken), Hajime Tabata (Final Fantasy XV) i Charles Martinet (veu de doblatge de Super Mario).
En l’àmbit professional, el saló vol convertir-se en una plataforma d’impuls de la indústria nacional, per això organitza més de 20 conferències, així com reunions de negoci amb empreses editorials, desenvolupadors i inversors.
Barcelona, octubre de 2015