Barcelona Bridal Week vesteix Gran Via de moda nupcial

 El recinte de Gran Via acull, del 30 d’abril al 5 de maig, una nova edició de Barcelona Bridal Week, una de les cites de la moda nupcial més internacionals. Durant una setmana, es presenta el més nou en vestits i complements de les principals marques.

La trobada professional comença amb les desfilades de la Passarel·la Gaudí Núvies, que tenen lloc del 30 d’abril al 3 de maig. Hi participen enguany grans dissenyadors nacionals i internacionals, entre els quals destaquen Rosa Clará, Jesús Peiró, Victorio & Lucchino, Yolan Cris, Francis Montesinos o Hannibal Laguna.

El segueix el Saló Internacional Noviaespaña, del 3 al 5 de maig, que exhibeix les novetats de més de 230 marques, el 50% de les quals són estrangeres, procedents d’Alemanya, Bèlgica, França, Holanda, Anglaterra, Itàlia o el Líban, entre altres països. El certamen compta aquest any amb una destacada presència del sector de la comunió.

Barcelona Bridal Week, organitzat per Flaqué Internacional, reafirma la seva importància com a centre de negoci i de promoció internacional de la moda nupcial espanyola. Segons les últimes dades disponibles, a Espanya hi ha al voltant de 700 empreses dedicades a aquest sector, que dóna feina a unes 13.000 persones.

Barcelona, abril de 2013