Automobile Barcelona, el saló de l’automòbil més tecnològic

Barcelona es converteix, del 11 al 21 de maig, en la capital mundial del motor. Se celebra Automobile Barcelona, el renovat Saló de l’Automòbil que suma dos esdeveniments en un: Connected Hub per a professionals i el tradicional Motor Show obert al públic. El certamen vol ser aparador de la transformació digital del sector.
El nou enfocament del saló, el més important d’Espanya i un dels més prestigiosos d’Europa, aposta per la connectivitat del cotxe, la sostenibilitat i la conducció intel·ligent.
En el marc de Connected Hub participen més de 100 ponents per analitzar les últimes innovacions tecnològiques aplicades a l’automòbil, avenços que es poden veure també en el nou espai Connected Street, circuit de proves obert al públic on es pot conduir un vehicle connectat.
A la zona expositiva, el saló reuneix 90 empreses que presenten més de 40 primícies entre novetats mundials, europees i nacionals.
Automobile Barcelona, obert només a professionals de l’11 al 12 de maig i al públic en general del 13 al 21 de maig coincideix novament amb el Gran Premi d’Espanya de F1.
Barcelona, maig de 2017