Agustín Cordón i Jordi Clos reben la Medalla d’Or al Mèrit de Fira de Barcelona

Fira de Barcelona ha atorgat la Medalla d’Or al Mèrit al conseller delegat del Grupo Zeta, Agustín Cordón, exdirector general de la institució, i al president del Gremi d’Hotels de Barcelona, Jordi Clos, ex membre del Consell d’Administració. Aquesta distinció reconeix la trajectòria professional vinculada a la institució firal de tots dos directius.
En un acte celebrat ahir, el president del Consell d’Administració de Fira de Barcelona, Josep Lluís Bonet, va lliurar la Medalla d’Or al Mèrit a Agustín Cordón en reconeixement a la destacada gestió que va realitzar al capdavant de la institució durant 11 anys ( 2004 – 2015) i que ha contribuït de manera significativa a l’expansió i projecció internacional de Fira, així com a reforçar el seu paper com a motor econòmic i social del territori. Amb aquest guardó també es posa en valor la tasca de Cordón com a vicepresident de la Mobile World Capital Barcelona (MWCB) i la seva contribució a la renovació fins al 2023 de la celebració a la ciutat del Mobile World Congress.
Per la seva banda, el president del Gremi d’Hotels de Barcelona, Jordi Clos, ha rebut així mateix la Medalla d’Or al Mèrit de Fira de Barcelona per la seva rellevant tasca com a membre del Consell d’Administració de la institució firal durant 15 anys (2000 – 2015), després de completar el període màxim estipulat en els seus estatuts. Aquesta distinció reconeix la contribució de Clos a l’estreta col·laboració entre el Gremi d’Hotels i Fira que ha propiciat la captació d’importants esdeveniments internacionals que tenen un destacat impacte econòmic i social.
Barcelona, 13 de desembre de 2016