Loctite, Barbara, Cafler, Topazium, MClimate i Infrafon guanyen els Industry Solutions Awards

Els premis Industry Solutions Awards 2024 organitzats per IOT Solutions World Congress (IOTSWC) per reconèixer els avenços més destacats en el camp de la transformació de la indústria han recaigut en Loctite, Barbara, MClimate, Topazium, Cafler i Infraron. El premi Game Changer ha estat per a Alicia Alsin, cofundadora de Libelium i reconeguda experta en IoT, Intel·ligència Artificial i Big Data.

El major esdeveniment internacional dedicat a la transformació de la indústria a través de tecnologies disruptives que se celebra fins demà a Barcelona ha anunciat els guanyadors dels seus premis anuals durant una gala celebrada aquesta tarda al recinte de Gran Via.

El premi a la millor solució de Connected Transport & Smart Vehicles ha estat per a Cafler per la seva plataforma tot-en-un per a qualsevol aspecte que requereixi l’usuari d’un vehicle, des de l’assegurança, l’aparcament, el manteniment o el repostatge. En la categoria de Sanitat, Topazium ha guanyat amb la seva solució SkinGuard, una aplicació per a telèfons mòbils amb la qual es detecten precoçment les lesions malignes de la pell.

Els dos últims guardons, a la millor solució de Smart Buildings & Smart Cities i a la millor solució de Cybersecurity, han recaigut en MClimate i Infraron, respectivament. La búlgara MClimate ha desenvolupat el primer termòstat intel·ligent per a radiadors amb tecnologia LoRaWAN capaç de millorar l’eficiència energètica, reduir la petjada de CO2 i retallar costos en tot tipus d’edificis. Finalment, Infraron ha guanyat el premi a la millor solució de ciberseguretat amb el seu Smart Badge, una targeta intel·ligent feta amb e-paper que ofereix autenticació multifactor mitjançant lector biomètric d’empremtes digitals i entrada de PIN, proporcionant alts nivells de seguretat.

Game changer de 2024

L’últim premi, Game Changer, té com a objectiu distingir un pioner de la indústria que ha estat un model a seguir i una peça clau per a l’impuls i la implantació de solucions tecnològiques en indústries verticals. El 2024 el guardó ha estat per a Alicia Asín, reconeguda experta en Intel·ligència Artificial, IoT i Big Data, que a més és cofundadora i CEO de Libelium, empresa centrada en solucions IoT intel·ligents en tres grans mercats verticals: Sostenibilitat, Ciutats i Infraestructures Intel·ligents i Agroalimentació.

El 2024, la IOTSWC reuneix més de 300 empreses i 250 ponents per mostrar i debatre les últimes solucions tecnològiques que proporcionen un avantatge a les empreses de nombrosos sectors.

Barcelona, 22 de maig de 2024