La ciutat torna a mostrar la seva passió per les motos en el retorn de Motoh!Barcelona

Barcelona ha tornat a demostrar el seu ADN moter en una nova edició de Motoh! Barcelona, el saló del sector de les motos de Fira de Barcelona, omplint el palau 7 del recinte de Montjuïc durant els quatre dies de celebració de l’únic gran esdeveniment firal destinat al món de les dues rodes que tindrà lloc aquest any a Espanya. El certamen, que tanca avui les seves portes, ha comptat amb la presència d’un total de 45 expositors en representació de 120 marques, que han donat a conèixer els seus últims models tant de motors de combustió com de propulsió elèctrica.

Organitzada per Fira de Barcelona amb la col·laboració de Kando Events, l’edició de 2023 de Motoh! Barcelona ha estat un incentiu per a un mercat com el de la moto que, en el primer quadrimestre de l’any, ha viscut un bon moment. Així, en el marc del saló s’han dut a terme un elevat número de vendes i s’han iniciat operacions que es concretaran en els pròxims mesos. En aquest sentit, milers de moters i moteres han pogut conèixer les novetats del sector i provar els models exhibits tant en recorreguts exteriors oberts al trànsit sota la supervisió de monitors professionals com en les pistes de motos urbanes i vehicles de mobilitat personal habilitades al recinte.

El director del saló, José Miguel García Guirado, ha manifestat que “el nostre objectiu era el de contribuir a l’augment de les vendes en el sector amb un esdeveniment comercial que acostés de nou els aficionats a les marques i crec que, per altra banda, ha estat un encert celebrar el saló conjuntament amb Automobile”. García Guirado ha assenyalat que “després de quatre anys d’absència, la celebració de Motoh!Barcelona ha posat de manifest l’ADN moter de Barcelona, ciutat que ha tornat a demostrar el seu amor i passió per les motos”.

Fruit de les sinergies derivades de la coincidència amb Automobile Barcelona, que ha permès accedir nous públics al món de les dues rodes, l’organització estima que Motoh!Barcelona rebrà prop de 40.000 visitants, que han conegut de primera mà els últims models del mercat com la Yamaha XMax 125, la BMW NineT 100 Aniversario, Indian Sport Chief, Benelli TRK 702, Macbor Monta XR1 i Rockster 125, Kove i SYM Joyride 300, MH Motorhispania Viro 350, la MITT 50 XRS i el prototipus MH XRT.

Motoh!Barcelona també ha concedit un especial protagonisme a les últimes tendències en motos híbrides i electrificades, presentant les noves Kawasaki Z BEV i Kawasaki Ninja BEV, Horwin HT 5, Ray 7.7 Model Year 2023, Segway E300SE, Tinbot RS1 i Felo FW-06, així com l’híbrida Kawasaki Ninja Hybrid. Així mateix, s’hi ha posat el focus en el foment de la micromobilitat i la nova mobilitat urbana amb un espai exterior destinat als vehicles de mobilitat personal (MVP).

A més, el saló ha volgut contribuir a la reducció de la sinistralitat i, en col·laboració amb el Servei Català de Trànsit, ha comptat amb un àrea de formació i experiències amb motos urbanes, e-bikes i VMP amb cursos de formació teòrica, així com amb una zona de pràctiques per tal de fomentar la seguretat i la millora dels hàbits de conducció.

Motoh! Barcelona s’ha fet de manera simultània amb Automobile Barcelona, que continuarà obert al públic fins el proper diumenge 21 de maig.