Josep Santacreu assisteix al Consell d’Administració de Fira de Barcelona

El nou president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Josep Santacreu, ha assistit avui a la reunió ordinària del Consell d’Administració de Fira de Barcelona.

Es tracta del primer acte institucional de Santacreu des del seu nomenament ahir com a president de la Cambra de Comerç, la qual cosa demostra el seu suport i compromís amb la institució firal, líder en el mercat espanyol, sobretot en salons industrials i professionals, i referent internacional.

La Cambra de Comerç forma part, al costat de la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona del Consell General de Fira de Barcelona, consorci de naturalesa pública amb gestió empresarial autònoma, el Consell d’Administració de la qual està integrat per representants del món econòmic i empresarial, que presideix Pau Relat.

Josep Santacreu ha destacat “el valor de Fira com a motor econòmic i social del país, el seu posicionament internacional i la seva labor en l’impuls del teixit empresarial”. En aquest sentit, ha posat de manifest “el recolzament de la Cambra a una institució tant rellevant per la ciutat”.

Barcelona, 10 de octubre de 2023

Direcció de Comunicació

93 233 26 59
alosada@firabarcelona.com