B-Travel desenvoluparà un programa d’activitats per a professionals del sector turístic  

B-Travel torna a dissenyar un programa d’activitats específiques per a professionals del sector turístic amb el propòsit de promoure vendes i negocis, fer contactes comercials i generar coneixement durant els tres dies de celebració del saló de turisme d’experiències de Fira de Barcelona que, del 24 al 26 de març, tindrà lloc al palau 8 del recinte de Montjuïc.

Per fer-ho possible, B-Travel ha organitzat una agenda d’esdeveniments B2B presencials que volen donar resposta a les inquietuds dels professionals del sector en un moment en què l’activitat turística està en plena recuperació. Per això, acollirà jornades sobre els reptes principals dels professionals del sector, organitzarà trobades entre agències de viatges i destinacions, i crearà un espai d’oferta i recerca de feina, entre altres activitats.

Així, diversos experts participaran a la jornada B-Travel Formació-Empresa en Turisme organitzada per de CETT-UB i el departament de Turisme d’IQS-School of Management (URL) en què es debatrà sobre qüestions com la manca de talent qualificat, l’atracció de noves vocacions i les estratègies de fidelització i vinculació dels nous professionals turístics, entre d’altres activitats.

Després de l’èxit de la passada edició, B-Travel acull una nova convocatòria d’ACAVe Travel Market, organitzada per l’Associació Corporativa d’Agències de Viatge Especialitzades (ACAVe) on destinacions com Argentina, Comunitat Valenciana, Castella-la Manxa, Formentera, Eivissa, Madrid o Navarra es presentaran a les agències de viatge participants perquè passin a formar part de la seva oferta comercial.

D’altra banda, les persones que es vulguin incorporar al món laboral d’aquest sector tenen la seva oportunitat al B-Travel Job Market Place de Barcelona Activa, un espai d’oferta i recerca de feina, així com de networking on les empreses podran seleccionar nou talent professional.

Capital de turisme rural 2023
A més, B-Travel serà l’escenari en què el portal EscapadaRural desvetlli els noms dels deu municipis de menys de 10.000 habitants amb allotjaments rurals que seran finalistes a la setena edició de la Capital del Turisme Rural 2023.

I, finalment, a B-Industrial, espai del saló que posa en valor el patrimoni industrial com a destinació turística, es desenvoluparan les Jornades Professionals de Turisme Industrial en què es presentaran diversos projectes i productes relacionats amb aquest àmbit.

Amb aquestes activitats professionals, es completa l’oferta de B-Travel, el saló de turisme de Fira de Barcelona, que comptarà amb 100 expositors directes i més de 500 d’indirectes.