B-Delicious, l’espai enogastronòmic de B-Travel, presenta el nou Rock the World

B-Travel, el saló de turisme de Fira de Barcelona, presenta de la mà de l’agència d’esdeveniments i comunicació Pleisure, el nou espai Rock the World, una zona on es combinarà la música més actual amb actuacions en directe i sessions de DJ’s amb la possibilitat de menjar hamburgueses i tapes de tot el món en un viatge a través dels sentits del gust i de l’oïda. Del 24 al 26 de març, al palau 8 del recinte de Montjuïc, tots els visitants de B-Travel podran viure una experiència única gràcies al maridatge entre música i gastronomia que presenta l’edició d’enguany de B-Delicious, l’àrea enogastronòmica del saló.

Així, durant les hores d’obertura de B-Travel es podran tastar especialitats en un recorregut per diversos indrets del món a través de diferents tipus d’hamburgueses com la Ruta 66, d’angus, i La Gaúcha, de vedella per viatjar fins a Amèrica; la Tokaido, de tonyina, per anar a Àsia; la de pollastre Taj Mahal amb què es pot assaborir l’Índia; o La Dolce Vita, vegana, i la Cervantes, de vedella amb pernil ibèric per no sortir d’Europa.

També, es podran assaborir tapes com nachos amb fesols, tequeños amb salsa de mango, fingers de pollastre, braves amb picada de sobrassada, calamars a l’andalusa, croquetes, humus amb crudités o beines de soja Edamame.

A l’escenari, a les 12.30 hores, hi haurà concerts de bandes tribut de grups de rock nacionals i internacionals com els Red Shoes, que cantaran divendres 24 covers de temes actuals; The BeatBoys, recreació dels llegendaris The Beatles, amb La Iaia Rockera el dissabte 25, amb una actuació adaptada al públic familiar; i Fitos i el Fittipaldi, homenatge al mític rocker basc Fito Cabrales i la seva banda Los Fitipaldis el diumenge 26. Després de cada actuació, a més, es duran a terme sessions de música a càrrec de diversos DJ’s.

L’oferta de Rock the World es completa amb una sèrie de tasts de cerveses, sessions de maridatge de vins i amb un taller on s’ensenyarà a llençar canyes.

B-Travel donarà a conèixer l’oferta de 100 expositors directes i 500 indirectes en representació d’una àmplia mostra del sector turístic espanyol que va des de destins de proximitat de Catalunya, Espanya i destins més llunyans internacionals fins a agències de viatges, hotels, navilieres especialitzades en creuers, càmping i turisme rural, companyies de transport, turisme industrial i turisme enogastronòmic, passant per empreses de productes i serveis.