GSMA prolonga la seva aliança amb Barcelona fins al 2030

A la roda de premsa conjunta celebrada avui a Fira de Barcelona, la GSMA ha presentat l’ampliació de la seva aliança amb Barcelona. Juntament amb l’Ajuntament de Barcelona, ​​la Generalitat de Catalunya, el Ministeri d’Economia i Transformació Digital, Fira de Barcelona i Turisme de Barcelona (col·lectivament, les entitats de la ciutat amfitriona), els representants van signar un acord que dona continuïtat a l’associació entre la GSMA, la ciutat i Espanya, fins al 2030.

“El MWC Barcelona continua sent l’esdeveniment insígnia de la GSMA, i no podríem estar més entusiasmats d’ampliar la nostra associació amb Barcelona. Com el més gran i més influent esdeveniment de connectivitat del món, MWC reuneix les principals empreses i pioners de l’ecosistema digital global. Al MWC Barcelona se celebren debats que ajuden a definir la relació de la societat amb la tecnologia Programes com 4YFN i Industry City mostren productes i aplicacions innovadores, Diversity4Tech demostra els avantatges que suposen les nostres diferències i el Programa Ministerial és la major reunió de responsables de polítiques digitals”, explica Mats Granryd, Director General de la GSMA.

Granryd Granryd ha declarat: “Estem molt orgullosos que el MWC se celebri al cor de Barcelona. Juntament amb els nostres socis Fira de Barcelona i la resta de les entitats de la ciutat amfitriona, estem desitjant donar la benvinguda a l’ecosistema mòbil en la propera edició al febrer de 2023”.

Els beneficis del MWC Barcelona van més enllà del valor que aporta al sector mundial de la telefonia mòbil i la tecnologia durant la setmana de l’esdeveniment. També és un generador vital de perspectives i oportunitats econòmiques que beneficien els ciutadans de Barcelona, ​​Catalunya i Espanya. El MWC ofereix una sèrie de programes i activitats com la Mobile World Capital i mSchools durant tot l’any. El resultat: un llegat de llarga durada tot l’any.

“Estem il·lusionats d’ampliar, de cara al futur, la nostra associació publicoprivada. Des del primer MWC Barcelona el 2006, el MWC ha generat 5.400 milions d’euros d’impacte econòmic per a la ciutat i la regió amfitriona. I, després del tancament del MWC22, s’han creat 141.000 llocs de treball a temps parcial. Enguany esperàvem generar 240 milions d’euros i 6.700 llocs de treball a temps parcial. Estem encantats d’anunciar que hem superat les nostres previsions, creant un impacte econòmic de 267 milions d’euros i 7.100 llocs de treball a temps parcial, ha assenyalat John Hoffman, CEO de GSMA Ltd.

Hoffman ha destacat: “Vull agrair a Fira de Barcelona i a la resta d’entitats de la ciutat amfitriona la seva hospitalitat, amistat i col·laboració. Junts, hem desenvolupat el MWC per tal que aquest esdeveniment, amb el suport de la Mobile World Capital, suposi un llegat durant tot l’any per als ciutadans de Barcelona, Catalunya i Espanya”.

“Avui celebrem la prolongació d’una història d’èxit, fruit d’un ecosistema únic en el qual la ciutat i l’excel·lència dels recintes i l’equip de Fira juguen un paper essencial. És un model basat en el compromís i la implicació de les administracions i el sector privat, amb l’objectiu de crear un llegat social i econòmic. Junts hem viscut grans i bons moments, i també hem superat els més difícils, enfortint encara més la nostra relació i amistat. Que l’esperit d’avui ens impulsi en aquest apassionant camí, d’aquí a com a mínim 2030”, ha declarat Pau Relat, President del Consell d’Administració de Fira de Barcelona.

En reconeixement als primers anys del MWC Barcelona, la presentació conjunta d’avui ha tingut lloc al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, seu mundial del MWC des del 2006 fins al 2011. A mesura que l’esdeveniment es va expandir i va madurar, es va traslladar al recinte de Gran Via el 2012 i segueix sent avui el gran esdeveniment anual icònic i dinàmic de l’ecosistema digital del món.

Representats de la GSMA i les entitats de la ciutat amfitriona presents a la roda de premsa: Mats Granryd, Director General de GSMA; Ada Colau, Alcaldessa de Barcelona; Nadia Calviño, vicepresidenta primera del Govern d’Espanya i ministra d’Afers Econòmics i Transformació Digital; Jordi Puigneró, vicepresident de la Generalitat de Catalunya i conseller de Polítiques Digitals i Territori; Pau Relat, president del Consell d’Administració de Fira de Barcelona; Eduard Torres, President de Turisme de Barcelona; John Hoffman, CEO de GSMA Ltd; i Constantí Serrallonga, Director General de Fira de Barcelona.

*Acompanya’ns l’any vinent al MWC de Barcelona i al 4YFN, del 27 de febrer al 3 de març de 2023. Compartirem més novetats sobre aquests esdeveniments en les properes setmanes, i mentrestant, pots seguir informat a través de la nostra web i seguir-nos a Twitter i LinkedIn.

Sobre la GSMA

La GSMA és una organització mundial que unifica l’ecosistema mòbil per descobrir, desenvolupar i oferir innovacions fonamentals per als entorns empresarials positius i el canvi social. La nostra visió és alliberar tot el poder de la connectivitat per a que les persones, la indústria i la societat prosperin. La GSMA, que representa als operadors de telefonia mòbil i a les organitzacions de tot l’ecosistema mòbil i les indústries adjacents, ofereix als seus membres tres grans pilars: Connectivitat per Sempre, Serveis i Solucions per a la Indústria, i Divulgació. Aquesta activitat inclou la promoció de polítiques, la resolució dels grans reptes socials d’avui en dia, el suport a la tecnologia i la interoperabilitat que fan que el mòbil funcioni, i la provisió de la més gran plataforma del món per convocar a l’ecosistema mòbil al MWC i els esdeveniments de la Sèrie M360. Et convidem a obtenir més informació a gsma.com.

Barcelona, 20 de juliol de 2022

Contactes de premsa:  

Oficina de premsa de la GSMA: pressoffice@gsma.com

Weber Shandwick – wswspaingsma@webershandwick.com