Fira de Barcelona i Renfe signen un acord per oferir descomptes en els viatges en tren dels congressistes

Els  visitants i expositors dels esdeveniments i activitats de Fira que viatgin en tren a Barcelona tindran un 30% de descompte tant en Ave com en Llarga Distància. Amb l’acord signat avui entre l’operador ferroviari i la institució firal, Renfe esdevé un dels transports oficials de Fira de Barcelona.

El director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, i el president de Renfe, Isaías Táboas, han signat avui, en el marc del saló B-Travel, un acord de col·laboració amb l’objectiu d’incentivar l’ús dels serveis de transport de Renfe i la promoció de Barcelona i la seva àrea com a destinació de turisme de negocis.

A més del descompte del 30% a visitants i expositors de Fira, Renfe també aplicarà una rebaixa d’almenys el 25% als viatgers que contractin viatges de turisme MICE (Meetings, Incentius, Convencions, Esdeveniments i Congressos) a través de les empreses designades per Fira de Barcelona.

Igualment, es treballarà per a la promoció i venda de paquets de tren i entrada, o altres opcions com hotels, a fi de poder definir i concretar una oferta combinada.

L’acord contempla també la promoció per part de Renfe d’esdeveniments firals i dels serveis de l’operador ferroviari per part de Fira.

Barcelona, 11 de juny de 2021

Salvador Bilurbina
932332659
sbilurbina@firabarcelona.com