El talent com a motor de reactivació, l’eix de Bizbarcelona i el Saló de l’Ocupació al novembre

Bizbarcelona i el Saló de l’Ocupació se celebraran del 9 a l’11 de novembre al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. D’aquesta manera, canvien les dates previstes inicialment pel proper setembre per tal d’aconseguir un millor encaix en l’intens calendari firal de la propera tardor, tot i mantenint la seva estructura i continguts i fidels al seu objectiu: contribuir a la reactivació econòmica impulsant els projectes d’emprenedoria, l’activitat d’empreses i l’ocupació.

Bizbarcelona i el Saló de l’Ocupació, organitzats per Fira de Barcelona amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, i la Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, Cambra de Comerç de Barcelona, Pimec i Àrea Metropolitana de Barcelona, oferiran més de 100 conferències, amb 372 ponents i un centenar d’activitats confirmades en aquests moments, amb l’objectiu de mostrar com la innovació i el talent resulten claus per a la reactivació dels negocis i de l’activitat econòmica de la capital catalana i la seva àrea d’influència.

En aquest sentit, i sota la denominació TalentxBcn, enguany ambdós esdeveniments posaran èmfasi en generar, desenvolupar, atraure, acollir i fidelitzar el talent a la ciutat mitjançant conferències, tallers, activitats de networking o demostracions per tal que les persones que els visitin puguin ampliar el seu horitzó professional o activar el seu talent per impulsar nous projectes o consolidar negocis en marxa i buscar alternatives d’ocupació.

Bizbarcelona, l’esdeveniment de referència per a l’emprenedoria, les startups i pimes de la ciutat, enfocarà les seves activitats al voltant de quatre grans eixos: emprendre, creixement, start-ups & business innovation i talent per tal d’oferir inspiració, consells, eines i tècniques d’utilitat que els visitants podran aplicar als seus projectes. De la seva banda, el Saló de l’Ocupació oferirà a les persones que busquen feina o que volen reorientar la seva trajectòria professional taules rodones, tallers, conferències o assessorament individualitzat en diversos espais: (re)Orienta’t, (re)Descobreix el teu futur, Defensa, Emprendre, Prepara’t o Comparteix.

Bizbarcelona i el Saló de l’Ocupació s’emmarquen en la setmana BcnTalent, una iniciativa impulsada per ambdós salons i l’Ajuntament de Barcelona que preveu la celebració durant la primera setmana de novembre de més de 30 activitats en diferents llocs de la ciutat i l’àrea metropolitana. L’objectiu és visualitzar l’ecosistema que dona suport a l’emprenedoria, les pimes i l’ocupació en la reactivació, adaptació i transformació dels negocis, potenciant el talent de la ciutat.

Barcelona, 28 de juliol de 2021

Albert Sas Gimeno – Maria Dolors Herranz
Tel. 93 233 23 78 – 93 233 25 41
asas@firabarcelona.com – mdherranz@firabarcelona.com