Graphispag 2024 imprimeix un nou impuls a la indústria gràfica i a la comunicació visual

Graphispag continua ampliant l’edició del 2024 que tindrà lloc de l’1 al 3 d’octubre al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. L´emblemàtic saló, l´únic que la indústria gràfica celebrarà a Espanya el 2024, tornarà a reunir una àmplia oferta d´equips i tecnologia d´impressió i acabats, així com de materials, consumibles i noves eines per crear productes gràfics. Organitzat per Fira de Barcelona en col·laboració amb Graphispack Asociación, Graphispag 2024 preveu reunir més de 140 empreses expositores i 11.000 visitants professionals.

El saló, que superarà els 6.000m2 nets d’exposició comercial i d’activitats, un 10% més que a l’edició del 2022, mostrarà al pavelló 2 del recinte firal totes les novetats del sector amb especial atenció a tres eixos: la sostenibilitat, els nous models de negoci per a les empreses de serveis gràfics, i les aplicacions industrials de la impressió.

A sis mesos de la seva celebració, Graphispag ja compta amb més de 90 empreses confirmades entre les que figuren Digidelta, Emg, Epson, Fujifilm, Heidelberg, OPQ Systems, Realisaprint, Roland, Siesa, Brother, Comart, Unión Papelera, Zund, Ferpa Graphic , Digital Print, Ribera Digital, DPI, Swissaprint, Mastertec, Framun, Trotec, Esko, Comexi, Hatapress i Letra Corporea.

L’esdeveniment abordarà sectors tradicionals com la impressió comercial, el disseny, la publicitat, la personalització, el gran format, l’àmbit editorial i el packaging, i també com la innovació gràfica arriba a nous sectors industrials on la impressió està integrada en els processos de fabricació aportant valor afegit al producte com el tèxtil, material esportiu, interiorisme i decoració, automoció i electrònica de consum.

Activitats i suport sectorial

Graphispag, apostarà una vegada més la Zona de Diàlegs Impuls amb activitats inspiradores com ara ponències, casos d’èxit i demostracions que ajudin les empreses de serveis gràfics a innovar i que contribueixin a difondre el valor de la impressió als professionals de tots els sectors de demanda. El saló organitzarà una zona de networking per fomentar les trobades entre expositors i visitants.

Com a avenç, Graphispag està organitzant les Jornades Impuls on s’aborden les noves tendències, solucions i productes a disposició dels professionals del sector i que ja ha celebrat una primera reunió a la seu de l’empresa Heidelberg.

A més, el saló estrenarà la zona Click&Print centrada en la personalització de productes. Allí, els visitants podran adquirir productes dissenyats per a l’ocasió i produïts in situ per màquines de les empreses participants. A més, en aquesta edició, el saló organitzarà rutes guiades perquè els visitants interessats en sectors concrets puguin trobar les solucions, materials i productes del vostre interès.

Graphispag està treballant amb Graphispack Asociación per oferir diverses exposicions organitzades especialment pel saló. Dues se centraran en els Premis Impressió Digital i en els guardons de Flexografia.

Barcelona, ​​9 de maig de 2024

Maria Dolors Herranz
Tel. 932332541
mdherranz@firabarcelona