Graphispag aproparà les solucions d’impressió a més sectors industrials

Aquest any, Graphispag busca ampliar el seu abast i connectar amb empreses i professionals de més sectors industrials que incorporen la impressió en els seus processos productius per convidar-los a conèixer la darrera tecnologia gràfica amb què augmentar el valor dels seus productes. El saló, que se celebrarà de l’1 al 3 d’octubre al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, ​​cercarà també visitants interessats a aplicar solucions d’impressió en àmbits com el tèxtil, els articles i el material esportiu, la decoració i el mobiliari, l’automoció, o l’electrònica de consum, entre d’altres.

El president del Comitè Organitzador de Graphispag, Xavier Armengou, subratlla l’oportunitat que suposarà la fira “perquè professionals de diferents sectors, a més de les empreses de serveis gràfics i comunicació visual, descobreixin les millores en l’automatització i l’eficiència dels nous equips de impressió, així com formes de personalització de tota mena de superfícies i objectes”.

El perfil majoritari del públic i el prioritari per a Graphispag s’enquadra als sectors de serveis gràfics, impressió comercial, documental o promocional, disseny i publicitat, packaging i etiquetes, gran format i sector editorial. Per a tots ells, el saló de Fira de Barcelona proposa una oferta comercial molt representativa del mercat actual amb què fabricants i distribuïdors presenten i expliquin en primera persona les novetats de tecnologia gràfica i materials, així com les seves aplicacions per millorar i fer més sostenibles els productes gràfics tradicionals o altres de nous que es puguin crear.

Paral·lelament, i amb l’objectiu d’anar augmentant el poder de convocatòria de la fira, Graphispag dedicarà especial atenció a la impressió industrial que s’empra en altres sectors productius com el tèxtil, els articles i material esportiu, la decoració, el mobiliari, l’automoció o l’electrònica de consum. Els nous visitants procedents d’aquests àmbits podran trobar a la zona d’estands equips, maquinària i tecnologia d’impressió, tintes i suports per millorar l’eficiència i optimitzar processos, a més d’augmentar el valor dels seus productes mitjançant la personalització. Igualment, l’organització sumarà continguts per a aquests col·lectius a l’agenda d’activitats que està dissenyant.

En aquest sentit, Graphispag està ampliant els habituals acords de col·laboració amb noves entitats i associacions professionals relacionades amb sectors industrials, així com identificant empreses que inclouen impressió en els seus processos a diferents CC.AA. per convidar-les a conèixer la fira i la tecnologia gràfica i materials que hi poden trobar”.

Novetats en clau nacional
Organitzat en col·laboració amb Graphispack Asociación, Graphispag serà l’única fira gràfica de l’any 2024 a Espanya i preveu la participació de més de 140 marques i 11.000 visitants professionals. El saló espera superar els 6.000m2 nets d’exposició comercial i activitats al pavelló 2 del recinte de Gran Via de Fira de Barcelona.

Emg, Epson, Fujifilm, Heidelberg, OPQ Systems, Realisaprint, Roland, Siesa, Brother, Comart, Unión Papelera, Zund, Ferpa Graphic, Digital Print, Ribera Digital, DPI’s, Swissaprint, Mastertec, Framun, Trotec, Esko, Comexi, Hatapress o Letra Corporea són algunes de les 80 empreses que, fins ara, ja han confirmat la seva participació i que aprofitaran Graphispag per presentar de forma personalitzada les seves novetats al mercat gràfic nacional.

Graphispag també inclourà diferents activitats inspiradores com ponències, exposicions, demostracions o rutes guiades tematitzades, entre d’altres, que ajudin les empreses gràfiques a innovar i que contribueixin a difondre el valor de la impressió als professionals d’altres sectors industrials.

Barcelona, 2 d’abril de 2024

Imatges (edició 2022) disponibles aquí

Maria Dolores Herranz
Tel. 93 233 25 41
mdherranz@firabarcelona.com