El Saló de l’Ensenyament torna el març de 2022

El Saló de l’Ensenyament torna en format presencial al recinte de Montjuïc del 16 al 20 de març de 2022. Organitzat per Fira de Barcelona, l’esdeveniment comptarà amb la participació dels principals centres educatius del país que presentaran les novetats per al curs vinent i reforçarà la seva aposta per l’orientació.

El recinte de Montjuic de Fira de Barcelona es convertirà de nou en el centre neuràlgic de la formació amb la celebració de la 31a edició del Saló de l’Ensenyament que posarà a disposició dels visitants l’oferta acadèmica més àmplia per al curs 2022-23, entre universitat, batxillerat, Formació Professional, altres estudis superiors, formació complementària i idiomes.

La directora de l’esdeveniment, Laura Pararols, ha assegurat que “estem molt contents de poder celebrar el saló en format presencial perquè és la millor manera que els visitants puguin conèixer de primera mà tots els itineraris formatius que hi ha”. Pararols ha afegit que “el fet que puguin trobar en un mateix espai tot l’ampli ventall d’estudis disponibles i rebre al mateix temps l’assessorament dels múltiples serveis d’orientació presents al saló per tal d’aprofitar al màxim la visita, contribueix a situar el Saló de l’Ensenyament i Futura com a cites ineludibles al calendari”.

En aquest sentit i en línia amb les darreres edicions, el Saló de l’Ensenyament seguirà potenciant l’orientació. S’incrementarà el personal que s’hi dedica, format per psicòlegs, pedagogs i psicopedagogs, per tal que l’acompanyament al visitant sigui el més precís i personalitzat possible. Hi haurà espais d’assessoraments individualitzats i d’autoconsulta, modalitats online, visites guiades, així com un telèfon d’atenció al visitant i al professorat, entre d’altres.

Nous màsters i postgraus
El Saló de l’Ensenyament se celebrarà conjuntament amb Futura, l’esdeveniment dedicat als màsters i postgraus, que tindrà lloc el 18 i 19 de març, amb la participació dels principals centres del país que presentaran als visitants les noves titulacions del proper curs.

Ensenyament i Futura coincidiran amb la celebració de la Fira d’Empreses Simulades, organitzada per la Fundació Inform, del 16 al 18 de març.

Barcelona, 23 de novembre de 2021
Albert Sas i Gimeno
932332378
asas@firabarcelona.com