BCNJoya amplia la seva oferta i exhibeix les últimes novetats en joieria i rellotgeria

BCNJoya, el saló dedicat als àmbits de joieria i rellotgeria, reunirà en la seva pròxima convocatòria les últimes novetats i tendències de 140 expositors, el 16% més respecte a l’edició de 2018, i inclourà l’àrea denominada “BCNJoya Concept” integrada per uns 20 dissenyadors que exhibiran les seves joies d’autor, amb dissenys singulars i adaptables a les preferències del client.
BCNJoya, que obrirà les portes de la seva cinquena edició del 27 al 30 de setembre de 2019 a al palau 2 del recinte de Montjuïc, comptarà amb les últimes novetats en joieria comercial, d’alta gamma i de disseny, rellotgeria, argenteria, maquinària i productes afins, presentades per 140 expositors, uns 20 més que en 2018. BCNJoya ha registrat al llarg de la seva trajectòria un creixement sostingut, quintuplicant la xifra d’empreses presents en la seva primera edició, celebrada el 2015, fins a consolidar-se com una de les més rellevants exposicions de la seva especialitat que se celebren a Espanya.
Segons el director de Expohogar-BCNJoya, Josep Alcaraz, “Seguim en la nostra aposta per la joieria i rellotgeria que cada any aconsegueix més èxit entre fabricants, distribuïdors, importadors, empresaris i dissenyadors que veuen en el saló una oportunitat immillorable per mostrar els seus productes, dinamitzar els negocis i visualitzar les novetats que mouen el sector”, assegura.
Firmes com Antonelli; Joyas Perelli; Liska Joyas; Marea o Lineargent ja han confirmat la seva presència en el certamen, així com els dissenyadors Joan Datzira, Santi Capó o Elisenda de Haro que integraran, entre d’altres, l’espai BCNJoya Concept, dedicat a la joieria artesana i d’autor.
Expohogar-BCNJoya es prepara per a la campanya de Nadal
El saló, que ha passat a anomenar-se Expohogar-BCNJoya incloent en la seva denominació el que fins ara era un dels seus sectors, tornarà a convertir-se en una sòlida plataforma comercial formada per 250 empreses que exhibiran productes de primera qualitat relacionats sobretot amb la temporada nadalenca, període que concentra el major volum de vendes de l’any.
Foimpex, Signes Grimalt, Hoff-Interieur, Imori, o Boles d’Olor són només algunes de les marques que ja han confirmat la seva presència a Expohogar-BCNJoya, que es confirma com la trobada de referència del sud d’Europa del petit i mitjà comerç de els sectors de Regal; Decoració i interiorisme; Bijuteria i complements de moda; Tèxtil i llar; artesania; Papereria; Marroquineria i viatges; Decoració floral, terrassa i jardí; Cura personal; Joguines i articles de puericultura, i Souvenir.
Special Expert Event, informació útil per al canal retail
Expohogar-BCNJoya acollirà Special Expert Event (SEE), l’espai que reunirà unes 15 activitats entre diversos tallers i xerrades divulgatives a càrrec de reconeguts experts, sobre temes com interiorisme comercial, estratègies de venda online i offline, així com demostracions d’empaquetat de regal o art floral.
Entre els 10 ponents que participaran en el SEE, destaquen la aparadorista especialitzada en solucions integrals per al retail, Emma Capellera; l’arquitecta experta en visual design, Cristina Carvajal; l’especialista en merchandising visual i creador d’un nou retail més ètic i sostenible, Lisardo Mendo; l’experta en màrqueting estratègic, Mónica Casal; i l’artista de referència en el sector de la presentació i creació amb paper, origami i embolcalls, Origlam, així com els mestres d’art floral de l’Escola Floral de Catalunya i de l’Escola Rosa Valls, que realitzaran demostracions florals i d’empaquetat de regal.
Expohogar-BCNJoya, organitzat per Fira de Barcelona amb periodicitat bianual i caràcter professional, obrirà de les 10:00 fins a les 19.30h, excepte l’últim dia que tancarà les portes a les 18.00h. El saló rep un total de 11.000 professionals cada any, procedents de Catalunya, València, Balears, País Basc, Aragó, Andorra i Sud de França.
Barcelona, juny 2019