L’actor i presentador Pablo Chiapella s’uneix al moviment del caravàning

L’actor, conegut pel seu paper com a Amador Rivas a la sèrie ‘La que se avecina’, s’estrena en el món del caravàning amb un viatge de dos dies en una autocaravana per la Comunitat de Madrid i Castella i Lleó, en col·laboració amb la 34a edició del Saló Internacional del Caravaning. També conegut per ser el presentador del programa, ‘El Paisano’, Chiapella compartirà la seva experiència a través de les xarxes socials.
En motiu de la celebració de la 34a edició del Saló Internacional del Caravaning, Pablo Chiapella, el veí més famós d’Espanya i un dels personatges més estimats de la sèrie ‘La que se avecina’ s’uneix a la comunitat de caravanistes per promoure aquest tipus de turisme. Gràcies l’esdeveniment de referència a Espanya i un dels més importants al sud d’Europa, l’actor ha pogut realitzar per primera vegada un viatge en una autocaravana aquest passat cap de setmana.
Pablo Chiapella ha assegurat que “feia anys que volia fer una riuta en autocaravana i per fi ho he pogut fer gràcies al Saló Internacional del Caravaning a qui vull agrair l’oportunitat. Poder dormir a on tu vulguis, sense estar lligat a un hotel o un apartament, és únic i t’aporta una sensació de llibertat absoluta. Animo a tothom que no ho hagi provat a fer-ho aquest mateix estiu. Jo ja tinc ganes de repetir”.
La sortida ha consistit en un viatge de dos dies per la Reserva Natural del Valle de Iruelas i el pantà de Burguillo (Castella i Lleó) i la Serra de Guadarrama (Comunitat de Madrid), a on Chiapella ha comprovat en primera persona les grans virtuts d’aquesta manera de viatjar, més sostenible, flexible, lliure i que permet un major contacte amb la natura. Properament, l’actor compartirà la seva experiència a través de diversos posts al seu perfil d’Instagram, on compta amb prop de mig milió de seguidors.
Un saló a l’alça
La 34a edició del Saló Internacional del Caravaning donarà continuïtat al bon moment que viu el sector i tornarà a ocupar els pavellons 3 i 4 del recinte de Gran Via de Fira de Barcelona sumant més de 30.000m² de superfície expositiva. El certamen, organitzat per Fira de Barcelona i que compta amb la col·laboració de l’Associació Espanyola de la Indústria i Comerç del Caravàning (ASEICAR) i del Gremi d’Empresaris de Caravàning de Catalunya (GREMCAR), oferirà als visitants les principals novetats en autocaravanes, campers, caravanes, cases de fusta, mòduls, remolcs botiga, càmpings, accessoris o avancés, així com de la presència d’associacions, entitats i proveïdors de càmpings.
Barcelona, 1 de juliol de 2019