Els esports d’aventura arriben al Saló Internacional del Caravaning

Amb l’objectiu d’obrir-se a nous públics i de fer créixer la seva comunitat, el Saló Internacional del Caravaning incorpora sectors que fins ara no havien tingut presència al certamen. Així, la 35a edició de l’esdeveniment que se celebrarà del 16 al 24 d’octubre al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, comptarà amb un nou espai amb marques vinculades als esports d’aventura i a les activitats outdoor que oferiran als visitants activitats per tal de poder testar els seus productes.

La nova àrea, anomenada ‘Caravaning Sports” s’ha creat amb la col·laboració d’AFYDAD, l’Associació Espanyola de Fabricants i Distribuidors d’Articles Esportius, i oferirà continguts i experiències de marca vinculades amb l’esport i el turisme d’aventura en un espai dinàmic amb activitats, zona d’exposició i test de productes.

Entre les activitats previstes, destaca la Demo Sports Bike Area, un circuit especialment dissenyat a través del qual els visitants podran provar gratuïtament bicicletes elèctriques, urbanes o mountain bike. De la mà de la botiga especialitzada en ciclisme Probike, l’espai posarà a disposició dels aficionats models de marques líders com Specialized, Orbea, Cannondale, Giant, Mondraker o Megamo, entre d’altres.

Una altra de les zones més dinàmiques del saló serà la Demo Run Area on els aficionats al running podran conèixer i testar alguns dels productes de la marca Salomon de la mà dels seus tècnics per tal conèixer quins s’adapten millor a les seves necessitats.

De la seva banda i sota la marca ‘Spain is Sport”, l’AFYDAD mostrarà alguns dels productes i articles esportius fabricats per les principals marques espanyoles del sector.

Propostes familiars i turisme d’aventura
Els més menuts de la casa també podran gaudir de les activitats esportives a l’àrea Caravaning Kids que oferirà diverses propostes. En destaca, el concurs que organitzarà Decathlon a la Quechua Family Experience que premiarà les famílies que aconsegueixin muntar més ràpid una tenda de campanya; un taller sobre natura o una zona on poder practicar slackline (un esport que consisteix en mantenir l’equilibri sobre una cinta plana). D’altra banda, també hi haurà dos circuits per a bicicletes infantils, un amb desnivells i corbes peraltades, i l’altre, fet de fustes on s’haurà de demostrar habilitat i equilibri.

L’oferta d’activitats del Saló Internacional del Caravaning es completarà amb les tradicionals àrees Barcelona Overland, Travelvaning i Gastrovaning que han tingut un gran èxit en les passades edicions del certamen.

Així, Barcelona Overland tornarà a ser l’aparador temàtic per als amants del turisme d’aventura combinant  l’exposició de vehicles tot terreny camperitzats amb la presència dels principals distribuïdors d’accessoris i equipaments especialitzats per presentar als visitants i als aficionats les últimes novetats d’aquesta especialitat.

Mentrestant, Travelvaning que, un any més organitza la revista Furgosfera, esdevindrà el punt de trobada on viatgers i professionals del sector compartiran les seves experiències. Durant els dos caps de setmana del saló, s’hi faran xerrades amb especialistes del món camper, es projectarà un documental sobre vanlife – l’estil de vida que aposta per viure en una furgoneta – , i es viuran sessions de dj en directe.

Per últim, Gastrovaning és l’àrea gastronòmica del saló que comptarà amb diverses parades de menjar street food tematitzades en furgonetes d’estètica vintage que oferiran als visitants les propostes més llamineres.

Barcelona, 5 d’octubre de 2021

Albert Sas Gimeno
932332378
asas@firabarcelona.com