Caravaning atrau totes les marques líders del sector en la seva propera edició

El Saló Internacional del Caravaning confirma, a tres mesos de la seva celebració, la participació de totes les firmes més importants del sector, que aprofitaran el gran aparador que suposa l’esdeveniment per presentar les seves novetats. D’aquesta manera, el certamen que preveu reunir 180 expositors, reforça el seu rol de líder a Espanya i de principal plataforma de promoció del caravàning i el turisme a l’aire lliure del sud d’Europa.

El Saló Internacional del Caravaning, organitzat per Fira de Barcelona amb la col·laboració d’Aseicar (l’Associació Espanyola de la Indústria i el Comerç del Caravàning) i de Gremcar (el Gremi d’Empresaris de Caravàning de Catalunya), torna del 7 al 15 d’octubreamb la que es preveu que sigui una de les edicions més grans i completes dels darrers anys.

Ocupant per primer cop els pavellons 3, 4 i 5 del recinte de Gran Via, el saló tornarà a ser el principal punt de trobada del sector a Espanya i l’aparador comercial més complet on es presentaran les últimes novetats en autocaravanes, campers, caravanes, tendes, remolcs tenda, cases de fusta, mòduls, accessoris o avancés, així com també noves ofertes, serveis, lloguer i destinacions de viatge.

Totes les firmes líders de autocaravana, caravana i camper ja han confirmat la seva participació en aquesta edició, com ara Adria, Benimar, Caravelair, Carthago, Comanche, Concorde, Dethleffs, Dreamer, Elnagh, Fendt, Ford, Frankia, FurgoK, Giottiline, Globecar, Hymer, Knaus, Illusion, Iveco, Laika, Mc Louis, Mercedes, Mobilvetta, Nissan, Pilote, Rapido, Rimor, Roller Team, Skoda, Sterckeman, Toyota, Westfalia, o Volkswagen, entre moltes altres.

Per José Manuel Jurado, president del saló i d’Aseicar, “per a les marques, la participació al Saló del Caravaning cobra especial importància ja que és l’esdeveniment més important de la indústria a Espanya i a sud d’Europa on es generen una gran part de les vendes de tot l’any”.

De la seva banda, la també presidenta del Saló Internacional del Caravaning i de Gremcar, Susana Colom, ha destacat que “els visitants podran viure una experiència completa que els permetrà conèixer els nous vehicles de 2024, descobrir nous allotjaments, compartir rutes i viatges, així com gaudir d’una variada oferta gastronòmica i propostes familiars”.

L’espai d’autocaravanes tornarà a ser el més gran, ocupant els pavellons 3 i 4, on també es podrà veure una àmplia mostra de caravanes. Mentrestant, l’àrea de furgonetes camper serà la segona més extensa, ubicada al pavelló 5 juntament amb l’oferta vinculada al sector del càmping i els accessoris.

Mini cases i àrees inspiradores

Entre les novetats, destaca una mostra de tiny homes o mini cases, un sector que es preveu que creixi força els pròxims anys gràcies a la seva versatilitat. Es tracta d’habitatges prefabricats que poden utilitzar-se com a allotjaments per a càmpings, cases independents, estudis, despatxos, tallers, habitació de convidats o, fins i tot, refugis.

Pel que fa a les activitats, Caravaning 2023 comptarà amb 5 àrees temàtiques: Overland, on s’hi podran veure una dotzena de vehicles tot terreny camperitzats; Destins, que reunirà una completa oferta de càmpings i glamping d’Espanya; Gastrovaning, l’espai de degustació gastronòmica; Travelvaning, amb un programa de xerrades sobre rutes i viatges; i Caravaning Kids, l’àrea de joc infantil amb diverses propostes per a tota la família.

Barcelona, 20 de juny de 2023
Albert Sas i Gimeno
932332378
asas@firabarcelona.com