Aseicar i Gremcar compartiran la presidència del Saló del Caravaning

El Consell d’Administració de Fira de Barcelona ha aprovat nomenar José Manuel Jurado i Susana Colom, presidents d’Aseicar i Gremcar, les dues entitats més representatives del sector, com a nous presidents del Saló Internacional del Caravaning. Amb aquests nomenaments, el saló inicia una nova etapa amb l’objectiu de refermar la seva posició de plataforma líder a Espanya per a la dinamització del negoci nacional i internacional d’aquesta indústria.

D’aquesta manera, José Manuel Jurado i Susana Colom prenen el relleu de Ramon Nuez que deixa el càrrec després de 13 anys, i a qui el Consell d’Administració de Fira ha agraït el seu treball i dedicació per situar el Saló del Caravaning com a esdeveniment líder a Espanya i un dels tres principals del panorama europeu.

José Manuel Jurado és president d’Aseicar (Associació Espanyola de la Indústria i Comerç del Caravaning) des de 2007 i compta amb més de 40 anys d’experiència en el sector com a propietari i gerent de Roulot Autocaravanas, firma especialitzada en la venda i lloguer d’aquest tipus de vehicles.

Per la seva banda, Susana Colom és presidenta de Gremcar (Gremi d’Empresaris de Caravaning de Catalunya) des del 2020, porta més de 25 anys de trajectòria en la indústria i actualment lidera una de les filials del Grup Trigano a Espanya.

José Manuel Jurado ha afirmat que “és un honor copresidir un saló tan rellevant per al sector. Assumeixo aquest repte amb l’objectiu que l’esdeveniment segueixi potenciant el negoci i contribueixi al creixement de la nostra indústria”.

Per la seva banda, Susana Colom ha pres possessió del seu nou càrrec “amb una gran il·lusió i responsabilitat, amb la voluntat de reforçar el lideratge del saló com a cita ineludible per als principals actors de la indústria i amants d’aquest estil de vida”.

Organitzat per Fira de Barcelona i el suport d’Aseicar i Gremcar, la propera edició del Saló Internacional del Caravaning se celebrarà del 7 al 15 d’octubre al recinte de Gran Via amb la major exposició d’autocaravanes, caravanes, campers, botigues i complements.

Barcelona, 24 de febrer de 2023

Albert Sas Gimeno
932332378
asas@firabarcelona.com