Bizbarcelona 2019 aplega innovació i coneixement perquè els negocis creixin

Del 12 al 13 de juny torna Bizbarcelona by Barcelona Activa amb activitats i propostes que visualitzen la innovació, l’actitud i el coneixement necessaris per a generar més activitat econòmica. Les persones emprenedores, start-ups, pimes i autònoms que conformen l’ecosistema empresarial de la ciutat trobaran en l’esdeveniment organitzat per Fira de Barcelona respostes i inspiració per crear o fer créixer un negoci, així com una variada oferta de recursos públics i privats al seu abast.

En aquesta edició, Bizbarcelona -que es trasllada al Palau núm.8 del recinte de Montjuïc- inclourà més d’un centenar d’activitats al voltant de tres eixos: Bàsics, Creixement i Tendències. L’objectiu és ajudar i acompanyar persones amb idees de negoci en la posada en marxa dels seus projectes, contribuir al creixement de companyies ja consolidades, així com mostrar tendències socials, tecnològiques i de consum que influeixin en l’aparició de noves empreses i perfils professionals . En aquest sentit, es desenvoluparan conferències, taules rodones, tallers, entrevistes d’assessorament personalitzat, sessions de networking, entre d’altres propostes.

Així mateix, el saló també comptarà amb una àrea d’exposició on participen entitats, institucions i empreses amb productes, serveis i recursos per a emprenedors, pimes i start-ups, així com un espai per a franquícies.

El comissionat de Promoció Econòmica, Empresa i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona i nou president del Comitè Organitzador de Bizbarcelona, ​​Lluís Gómez, subratlla el paper de l’esdeveniment a l’hora “d’aglutinar i visualitzar el potencial de l’ecosistema emprenedor, impulsar l’activitat de les pimes i reflectir el talent, l’actitud i els valors que fan que Barcelona esdevingui una ciutat referent per fer negocis”.

En aquesta línia, el director de Bizbarcelona, ​​Aleix Planas, assegura: “l’esdeveniment ofereix espais i activitats que es desenvolupen en un entorn dinàmic, inclusiu, col·laboratiu, obert a tothom que vulgui aprendre i trobar acompanyament per als seus projectes empresarials”. Planas destaca que aquest format ha posicionat Bizbarcelona com a esdeveniment referent entre emprenedors i pimes, els dos grans col·lectius que visiten aquesta cita anual.

Bizbarcelona by Barcelona Activa està promogut per l’Ajuntament de Barcelona, ​​la Generalitat de Catalunya, CaixaBank, la Diputació de Barcelona, ​​PIMEC, la Cambra de Comerç de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, ​​i compta amb la col·laboració de 120 entitats que conformen la BizCommunity, les quals aporten continguts i ajuden en la difusió de les activitats del saló.

Barcelona, 16 d’abril de 2019