Viktor&Rolf Mariage protagonitza la Bridal Night de Barcelona Bridal Fashion Week

El recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona ha estat l’escenari de la nit més esperada i especial de Barcelona Bridal Fashion Week. Viktor Horsting i Rolf Snoeren, els dissenyadors i creadors de la reconeguda marca d’alta costura Viktor&Rolf, han presentat en exclusiva a Barcelona la primera desfilada mundial de la seva col·lecció de núvia Mariage durant la Bridal Night, la nit de gala de l’esdeveniment de referència mundial de la moda nupcial, que ha generat gran expectació entre experts, dissenyadors i mitjans de comunicació de tot el món.

La desfilada ha comptat amb un total de 37 outfits que han inclòs una antologia retrospectiva de creacions icòniques de la línia Mariage, així com vestits d’alta costura i el debut de la col·lecció Mariage 2023. Inspirada en els elements de l’alta costura clàssica, la col·lecció de la pròxima temporada ha destacat per presentar la fusió entre estructures esculturals i detalls romàntics, amb guarniments florals d’organza de seda fets a mà que s’enrosquen amb elegància al voltant dels cossets ajustats.

Les col·leccions Mariage de Viktor&Rolf són una extensió de l’enfocament modern i glamurós dels dissenyadors cap a la moda. Els vestits de núvia són el fil conductor de les col·leccions de la firma, perquè, com afirmen Viktor Horsting i Rolf Snoeren “siempre ens ha fascinat el vestit de núvia perquè és un petit univers en si mateix. És una icona dels moments més maravellosos de la vida”.

Per als dissenyadors “Barcelona és el París de la moda nupcial, i ha estat un plaer per a nosaltres presentar aquí la nostra primera desfilada Mariage”.

Arrenca la setmana de la moda nupcial
Els focus de la Barcelona Bridal Fashion Week es van encendre al matí amb les desfilades de prestigioses firmes com Jesús Peiró, Marchesa for Pronovias, Isabel Sanchis o Yolancris. Avui continuaran fins al proper dissabte sumant 34 firmes a la passarel·la i més de 320 marques al trade fair, el 75% internacionals de 27 països, que obrirà les seves portes del 22 al 24 d’abril per exhibir les col·leccions de núvia, nuvi, còctel i vestits de festa exposats als palaus 1 i 2 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. D’aquesta forma BBFW, organitzat per Fira de Barcelona amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya es confirma com la cita líder i el referent internacional de la moda nupcial.

Barcelona, 21 d’ abril de 2022