La passarel·la de Barcelona Bridal Fashion Week marca el pas de la moda nupcial mundial

Amb la presència de 37 dissenyadors, la passarel·la de Barcelona Bridal Fashion Week (BBFW) es ratifica un any més com el principal escenari mundial per a la presentació de les darreres creacions en moda nupcial de la temporada que ve. En aquesta edició, més d’una desena de firmes debutaran a l’esdeveniment, i totes mostraran com la creativitat i el disseny evolucionen constantment per continuar captivant núvies, nuvis i convidats de tot el món.

Organitzada per Fira de Barcelona amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, la passarel·la de BBFW acollirà entre el 17 i el 20 d’abril la presentació de les col·leccions de la temporada 2025 que exhibiran uns 900 dissenys de les línies de moda nupcial femenina i masculina, vestits de cerimònia, còctel i evening wear.

Hi participaran al llarg dels quatre dies dedicats a les desfilades les firmes Jesus Peiro; Atelier Pronovias; Isabel Sanchis; Sophie et Voilà; Yolancris; Marco & Maria; Ogadenia Couture; Lucas Balboa, Lorena Formoso i Pedro Palmas, així com les internacionals Agnieszka Swiatly (Polònia); Marylise & Rembo Styling i Carta Branca (Bèlgica); The Atelier Couture by Prof. Jimmy Choo (Malàisia); Joli Poli (Vietnam); Madame Burcu (Turquia); Wona Concept & Eva Lendel (Ucraïna); Katy Corso (Ucraïna); Demetrios (Itàlia); Julia Kontogruni (Bulgària), i Madeline by Morilee (EUA). Per la seva banda, ‘Global Bridal House’ desfilarà amb les seves firmes Modeca, GBS Herve Paris i Libelle Bridal, dels Països Baixos, i la nord-americana Randy Fenoli Bridal.

Entre les novetats, per primera vegada pujaran a la passarel·la de BBFW marques com Allure Bridal i Caroline Castigliano; l’alemanya Sima Couture, la japonesa Serina, i l’espanyola Alicia Rueda. A més, la desfilada ‘The Edit’ estarà formada per firmes com Olga Macià, Camila Elena, Andrea Lalanza, i Serravalle, a les quals se sumen els dissenyadors italians Claudio di Mare i Donatella Gallo, entre d’altres, per a qui la desfilada suposarà el seu debut a la cita barcelonina.

Giambattista Valli, estrella de la Bridal Night
D’altra banda, el dissenyador d’alta costura i ready-to-wear de fama mundial Giambattista Valli avançarà les creacions de la tercera “Love Collection” 2025 en el marc de Barcelona Bridal Night, la nit de gala del saló que tindrà lloc el 18 d’abril a la Llotja de Mar de Barcelona, un edifici emblemàtic que compta amb més de 5 segles d’història, art, arquitectura i cultura de la capital catalana.

Coincidint amb els darrers dos dies de les desfilades, del 19 al 21 d’abril obrirà les portes el trade show, amb l’oferta de més de 350 marques, el 80% internacionals -el percentatge més alt registrat fins ara per l’esdeveniment barceloní- procedents de 35 països, reafirmant BBFW com a esdeveniment líder a Espanya i referent mundial de la seva especialitat.

Barcelona, 5 de març de 2024

IMPORTANT: Amb l’acreditació de premsa es pot accedir a totes les desfilades programades a la passarel·la de BBFW, ubicada al palau 1 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

Salvador Bilurbina – Mª Gloria Dilluvio
609 73 47 70 – 93 233 21 72
gdilluvio@firabarcelona.com