Barcelona Bridal Fashion Week 2024 convida la moda a abraçar el futur amb optimisme

Barcelona Bridal Fashion Week, l’esdeveniment líder mundial en moda nupcial, llança la campanya de la propera edició inspirada en l’impacte de les noves tecnologies al món i la societat i en com afrontar el futur de forma positiva i optimista. Sota el lema ‘NOW’ i amb l’estrena d’una nova imatge creada per intel·ligència artificial (IA), l’esdeveniment es prepara per tornar a reunir entre el 17 i el 21 d’abril l’univers bridal i mostrar les darreres novetats en moda, complements, tendències, art i disseny, tant a la passarel·la com a l’exposició comercial.

Les noves tecnologies porten grans reptes i oportunitats i, per descomptat, el món de la moda no n’és una excepció. En aquest context, Barcelona Bridal Fashion Week llança la campanya amb la imatge de la seva propera edició en què proposa abordar les incerteses del futur amb optimisme i liderant uns canvis imparables que ja comencen ara.

En aquest sentit, amb una proposta directa i fresca com “NOW” acompanyada per la nova imatge, el saló té com a objectiu representar el moment de canvi i transició tecnològica actual, així com l’actitud que es necessita per integrar la IA com una nova eina al servei de l’ésser humà, de la seva creativitat, artesania i tècnica. La campanya reflecteix, així mateix, com l’esdeveniment s’obre més que mai a la ‘moda’ en la seva més àmplia globalitat, incloent-hi les creacions per a nuvi, convidats, padrines, complements i tot allò relacionat amb la cerimònia.

A més, amb l’objectiu d’abordar aquesta reflexió, BBFW difondrà de forma progressiva pels seus canals digitals i finalment en el marc del saló diferents imatges i continguts que tractaran sobre els reptes i oportunitats que ofereix la sinergia entre la dimensió tecnològica i l’activitat humana en la indústria.

Segons la directora de BBFW, Albasarí Caro “amb aquesta campanya volem convidar el sector de la moda a posar-se al capdavant d’un futur que ja és aquí, liderar el canvi des de l’ara, aprofitar totes les oportunitats que ens poden oferir les noves tecnologies, però posant sempre al centre la persona, la creativitat, l’artesà i l’emoció, per arribar junts el sector a una nova etapa”. I afegeix “en aquest sentit ja preparem una nova edició en què la moda serà el cor d’un saló que tornarà a reunir les principals marques, els grans dissenyadors i els professionals del sector per continuar sent l’esdeveniment líder i fer brillar Barcelona com a capital de la moda bridal”.

Centre mundial de la moda bridal
Barcelona Bridal Fashion Week (BBFW), organitzat per Fira de Barcelona amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, tornarà a ser l’epicentre mundial de tendències i negocis a l’edició del 2024, reunint tot l’ecosistema nupcial al recinte de Montjuïc, amb les col·leccions de grans firmes de moda bridal, d’alta costura i nous talents.

Entre el 17 i el 20 d’abril, BBFW presentarà a la passarel·la les desfilades d’uns 30 dissenyadors i preveu comptar amb la presència de més de 360 firmes, la majoria internacionals, al trade show que es convertirà del 19 al 21 d’abril en el centre de business i networking per als professionals, compradors, empresaris i els operadors del sector més destacats del sector bridal a escala internacional.

BBFW també està ultimant la preparació del programa d’activitats previstes a la seva propera edició, com la Barcelona Bridal Night, amb la desfilada de la col·lecció d’un guest designer d’alta costura, o la segona edició dels Barcelona Bridal & Fashion Awards, que reconeixeran les millors creacions de la temporada 2023-2024, posant en valor la sostenibilitat dels dissenys i la seva innovació.

Barcelona, 28 de setembre de 2023

Departament de Premsa – Fira de Barcelona
Tel. +34 93 233 21 72 – 609 73 47 70
gdilluvio@firabarcelona.com