Impulsem l'activitat per ser més que mai motor econòmic i social

A Fira de Barcelona tenim l’objectiu, des de la nostra constitució, de donar suport als sectors productius, les empreses, els professionals i les persones emprenedores. Per aquest motiu, impulsem la celebració d’esdeveniments de forma presencial, amb les màximes mesures de prevenció i seguretat.

Ens reactivem per potenciar, en un moment clau, el nostre paper de motor econòmic i social, de generador d’oportunitats de creixement i d’innovació. I mirem cap al futur reforçant el nostre compromís amb les persones, la ciutat i el territori, apostant pel compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.

Calendari firal

 

Els esdeveniments que organitzem o acollim als nostres recintes de Montjuïc i Gran Via representen a una gran varietat de sectors industrials. Som una important plataforma de negoci i projecció de les empreses.

 

Anar al calendari firal

Mesures de prevenció​

 

A Fira de Barcelona protegim els nostres esdeveniments.

Hem elaborat un precís protocol de prevenció amb l'assessorament d'acreditats consultors i de l'Hospital Clínic de Barcelona, ​​amb l’objectiu de garantir les màximes mesures de seguretat per a treballadors, expositors, visitants, organitzadors i proveïdors.

Consultar el protocol de seguretat i prevenció contra la COVID-19

Nous formats

 

El retorn a l'activitat firal en aquesta nova realitat suposa una evolució cap a models híbrids on l'activitat presencial, que és la nostra raó de ser, es complementa amb solucions digitals, la qual cosa permet arribar a un major nombre de participants nacionals i internacionals i oferir noves experiències.

  • Sessions congressuals en streaming
  • Plataforma de continguts online a la carta
  • Espai digital de networking, generació de contactes i oportunitats de negoci
  • Esdeveniments actius 365 dies de forma virtual: webinars, sessions...

Impacte econòmic i social de Fira de Barcelona

4.710 M €
Impacte econòmic anual sobre Barcelona i el territori

1% del PIB
Valor afegit brut (VAB) equivalent a l’1% del PIB de Catalunya

35.000
Llocs de treball generats (Jornada completa)

971 M€
recaptació fiscal

#CompromísFira

 

A Fira de Barcelona assumim el nostre compromís social. Som generadors d’ocupació, coneixement, innovació i talent i apostem per un desenvolupament sostenible de la nostra activitat.

Davant la greu crisi sanitària i social derivada de la COVID-19, hem prioritzat el benestar de les persones i hem posat les nostres instal·lacions i coneixement a disposició d’institucions i entitats amb l’objectiu d’ajudar a pal·liar els efectes de la pandèmia.

Veure accions #CompromísFira