Més moda, més dies i més internacionalitat a la passarel·la de la Barcelona Bridal Fashion Week 2018

La passarel·la de la Barcelona Bridal Fashion Week (BBFW) ja està a punt d’encendre els seus focus i convertir-se en el centre de les mirades mundials de la moda nupcial. La qualitat, la innovació i el disseny seran les ensenyes de les 27 firmes de primer nivell nacional i internacional que desfilaran a la setmana Bridal més important d’Europa, i que en 2018 comptarà amb un dia més. D’aquesta manera, s’estrenaran noves marques que participaran per primera vegada i dissenyadors de fama mundial com Reem Acra que mostraran les seves noves col·leccions de 2019.
El pavelló 1 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, a la plaça d’Espanya, serà el principal escenari de les novetats de 27 firmes líders, nacionals i internacionals, que presentaran en més de 600 creacions les col·leccions que marcaran tendència en 2019 de vestits i accessoris per a núvia, nuvi, cerimònia i comunió. Aquest any, BBFW perllonga la seva celebració i comptarà amb un dia més de passarel·la: les desfilades tindran començament el 23 i seguiran fins divendres, 27 d’abril, coincidint amb la inauguració del ‘trade fair’ que se celebrarà fins al 29 d’abril.
El 23 d’abril desfilarà Pronovias al Pavelló Italià del Recinte de Montjuïc i el dimarts 24 a la nit serà el moment de Rosa Clarà, que ho farà a l’emblemàtic recinte modernista de Sant Pau, precedida, a la passarel·la principal de BBFW, per Jesús Peiró; Cristina Tamborero, i Jordi Dalmau. Dimecres 25 se celebrarà el New Talent Show, la presentació de noves propostes amb la qual BBFW vol donar llum a nous talents i al futur de la moda Bridal, en què participaran joves dissenyadors com Alejandro Resta, Mar Rodriguez, Laura Riera i el italià Simone Marulli. Aquest mateix dia desfilaran Sophie et Voilà Collection; l’italià Carlo Pignatelli, Isabel Sanchís i Inmaculada García. A la nit, durant la Barcelona Bridal Night, desfilarà Reem Acra, la cèlebre dissenyadora d’origen libanès que presentarà 30 outfits de la seva col·lecció de primavera 2019.
Dijous 26 desfilaran la firma belga Marylise & Rembo Styling; Isabel Zapardiez; Ana Torres; la francesa Cymbeline; Marc & Maria; Matilde Cano; Esther Noriega i finalment YolanCris. El 27, últim dia de la passarel·la, presentaran les seves col·leccions la firma nord-americana Maggie Sottero; la col·lecció per a homes de Ramón Sanjurjo; Carla Ruiz; Sonia Peña i la nord-americana Demetrios.
La directora de Barcelona Bridal Fashion Week, Estermaria Laruccia assegura que “la creativitat, la qualitat i la innovació seran les protagonistes d’un esdeveniment d’abast internacional en què vam reunir les grans marques d’un sector que juga un paper principal en el món de la moda. En aquesta edició desvetllarem no només les grans tendències en alt disseny de la propera temporada sinó les claus d’un futur marcat per la digitalització, la diferenciació i la globalització”.
Reem Acra, protagonista de la Barcelona Bridal Night
Reem Acra, la dissenyadora nascuda a Líban i establerta a Nova York que protagonitzarà la Barcelona Bridal Night, és sens dubte una de les més destacades a nivell mundial de moda bridal i de festa. En 1997 va llançar la seva marca Reem Acra New York, i el 2001 la seva línia ready to wear. Des de llavors, membres de la política internacional i celebritats com Angelina Jolie, Taylor Swift, Jennifer Lopez, Beyoncé o Halle Berry han portat les seves creacions en les catifes vermelles dels Oscars, Grammys i Golden Globes, entre altres esdeveniments. Els seus dissenys es venen a les botigues més exclusives del món, com Bergdorf Goodman, Neiman Marcus i Saks Fifth Avenue als Estats Units, i en més d’altres 20 països.
Amb la participació d’aquestes grans firmes i la previsió d’incloure durant les pròximes setmanes noves sorpreses en l’esdeveniment i la passarel·la, la Barcelona Bridal Fashion Week, organitzada per Fira de Barcelona, es convertirà un any més en la cita de referència global del seu sector reafirmant-se com a centre neuràlgic del mercat internacional.
El trade fair presentarà en el mateix emplaçament -en els palaus 1 i 2 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, a la plaça d’Espanya – les propostes de més de 350 marques, més de la meitat internacionals, que mostraran a compradors, mitjans i convidats de tot el món les últimes novetats del sector. A més, BBFW ja ha confirmat la presència d’un gran nombre de compradors clau procedents de més de 50 països d’algunes de les millors botigues d’Europa, Estats Units i Japó, entre d’altres.
Barcelona, 9 de març de 2018