El Saló Ocasió omple de cotxes seminous de grans marques el recinte de Montjuïc

La 38ena edició del Saló Ocasió serà una de les millors dels últims anys amb la posada en venda de més de 3.500 vehicles seminous de més de 30 grans marques, completament garantits als millors preus del mercat en més de 23.000 metres quadrats d’exposició. El certamen, organitzat per Fira de Barcelona amb el suport del Gremi del Motor i de la Federació Catalana de Venedors de Vehicles a Motor (FECAVEM), ocuparà la totalitats dels palaus 1 i 2 del recinte de Montjuïc en una edició en què ha ampliat en 1.000 metres quadrats la seva superfície expositiva. 

Així, del 30 de novembre al 9 de desembre, els visitants podran adquirir tot tipus de vehicles seminous que van des d’utilitaris fins a unitats d’alta gamma, nacionals i d’importació, procedents en la majoria dels casos de kilòmetre cero, gerència, demostració, cortesia, flotes de lloguer, leasing o renting. Tots els vehicles que es posen en venda han estat revisats per Applus+, una de les companyies líders mundials en inspecció, assajos i certificació, la qual cosa garanteix el seu perfecte estat i la seva immediata posada en circulació.

Com a novetat d’enguany, al portal de vehicles www.gremimotor.com i amb l’assistència de DAT IBÉRICA, consultora dels professionals d’automoció, el saló publicarà l’oferta completa i detallada de tots els turismes exposats i que es posa a disposició del visitant tant abans com durant la seva visita.

El saló compta amb la presència de la majoria de les marques existents al mercat com Audi, BMW, Citroën, Dacia, DS, Ford, Hyundai, Infiniti, Jaguar, Kia, Land Rover, Lexus, Mahindra, Mercedes Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Renault, Seat, Smart, Skoda, Ssangyong, Subaru, Toyota i Volkswagen a través dels seus concessionaris oficials, a les que se sumen Opel i Volvo com a grans novetats de l’edició d’enguany. A més, botigues de cotxes com DifiMolins, Grup T Automoció, Motorcat, Movento i M Automoción, entre d’altres, completaran l’oferta amb una ampli assortiment de vehicles d’altres marques.
Una edició de grans ofertes

Un any més, el Saló Ocasió es converteix en el concessionari de vehicles seminous més gran de tot Catalunya, ja que les marques participants presenten les millors ofertes i promocions especials tenint en compte les noves normatives mediambientals europees que han entrat en vigor en els últims mesos.

En aquest sentit, el president de FECAVEM, del Gremi del Motor i del certamen, Jaume Roura, afirma que “el saló d’enguany serà de forma especial una gran ocasió per als qui pensen a canviar el seu automòbil ja que les marques oferiran les seves millors ofertes i oportunitats per a totes les butxaques i economies familiars”. 

En aquesta edició, el públic podrà accedir al saló per dues entrades. Així, el de la plaça Espanya permetrà l’accés directe al palau 1 mentre que el de la carrer Lleida serà el del palau 2. Durant els dies feiners, el certamen obrirà de 13 h. a 20 h. i els caps de setmana i dies festius de 11 h. a 20 h. El preu d’entrada al Saló Ocasió serà de 6 euros mentre que els menors de 18 anys acompanyats tenen l’accés de franc.
Barcelona, 6 de novembre de 2018