Fira de Barcelona, seu de grans congressos mèdics

Durant el mes de setembre, el recinte de Gran Via acull tres grans congressos internacionals, que congregaran més de 50.000 especialistes per abordar el present i el futur en el tractament del càncer i la diabetis. Aquestes trobades formen part dels 14 congressos mèdics que Fira de Barcelona celebra el 2019 d’acord amb el posicionament de la ciutat com una de les capitals europees dels esdeveniments relacionats amb la salut.
Del 7 al 10 de setembre se celebrarà el Congrés Mundial de Càncer de Pulmó, que reunirà 7.000 experts en oncologia toràcica. Per la seva banda, el Congrés Anual de l’Associació Europea per a l’Estudi de la Diabetis (EASD), del 16 al 20 de setembre, abordarà les novetats en la recerca d’aquesta malaltia, que actualment afecta a una de cada onze persones, segons dades de l’OMS.
Seguidament, del 27 de setembre a l’1 d’octubre, el Congrés de la Societat Europea de Medicina Oncològica (ESMO), una de les trobades mèdiques més importants a nivell internacional, donarà a conèixer els últims avanços en el tractament i prevenció del càncer a través d’un programa científic desenvolupat per més de 300 experts.
Més informació aquí
Barcelona, agost 2019