News

20 November 2017

El certamen exhibirà més de 3.500 vehicles als palaus 1 i 2 del recinte de Montjuïc

El Saló Ocasió aplega la millor oferta de cotxes seminous amb un augment de marques

Més de 3.500 models de 22 marques convertiran la 37ªedició del Saló Ocasió en una de les més completes dels últims anys i en què s'hi podran trobar les millors ofertes de vehicles seminous i d'ocasió de Barcelona. Organitzat per Fira de Barcelona amb el suport del Gremi del Motor i de la Federació Catalana de Venedors de Vehicles a Motor (FECAVEM), el certamen posarà a la venda ocuparà prop de 22.000 metres quadrats nets dels palaus 1 i 2 del recinte de Montjuïc. 
 
De l'1 al 10 de desembre, els visitants podran adquirir tot tipus de vehicles seminous totalment garantits que van des d'utilitaris fins a unitats d'alta gamma, nacionals i d'importació, procedents en la majoria dels casos de quilòmetre zero, gerència, demostració, cortesia, flotes de lloguer, leasing o renting. Tots els vehicles que es posen a la venda han estat revisats per Applus+, una de les companyies líders mundials en inspecció, assajos i certificació, la qual cosa garanteix el seu perfecte estat i la seva immediata posada en circulació.
 
Al saló, que compta amb la presència de marques com Audi, BMW, Citroën, Dacia, DS, Ford, Infiniti, Kia, Lexus, Mercedes Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Seat, Smart, Skoda, Ssangyong, Subaru, Toyota i Volkswagen a través dels seus concessionaris oficials, s'hi sumen a l'edició d'enguany Renault i Peugeot com a grans novetats. Al costat d'ells, firmes com Movento i DifiMolins, entre d'altres, completaran l'oferta amb un ampli assortiment de cotxes d'altres marques.
 
Amb aquesta àmplia gamma, el Saló Ocasió es consolida com el major concessionari de vehicles seminous amb plenes garanties, ja que les marques participants presenten les millors ofertes i promocions especials en aquesta època de l'any. En aquest sentit, el director del certamen, Josep Antoni Llopart, afirma que "l'edició d'enguany confirma al Saló Ocasió com el millor lloc per canviar de vehicle en tenir concentrades en el mateix recinte i en tan sols deu dies les millors ofertes del mercat".
 
Com a cita de referència del sector, el saló se suma a la campanya 'Jo estimo la meva ciutat' del Gremi del Motor que té com a objectiu donar a conèixer el compromís del sector per unes ciutats sostenibles, promovent, entre d'altres pràctiques, la renovació del parc mòbil.
 
El Saló Ocasió presenta en aquesta 37ena edició dos tipus d'horaris d'accés del públic. Els dies feiners, el certamen obrirà de 13 h. a 20 h. i els caps de setmana i dies festius de 11 h. a 20 h. El preu d'entrada al Saló Ocasió serà de 6 euros mentre que els menors de 18 anys acompanyats tenen l'accés gratuït. Els caps de setmana i els festius 6 i 8 de desembre, el certamen comptarà amb una àrea infantil gratuïta durant una hora per facilitar la visita de tota la família.
 
Barcelona, 20 de novembre de 2017
 
Eduard Pérez Moya
93 233 21 66
eperezm@firabarcelona.com
 

Top

Contact

Communication and Reports Area
Fira de Barcelona
Av. Reina Maria Cristina, s/n
08004 Barcelona
Tel. 93 233 20 29
prensa@firabarcelona.com

See all press contacts

 

All press releases

Check out the press releases and multimedia material on the website of each show and congress.

If you are a communications professional, visit the Press Section of the corresponding show's website to download all the information and graphic material you need: press releases, advisories, press kits, photographs and videos. You can also find the new products that exhibitors are showcasing.

Choose the show